Tabu
PEOPLE Slider

Cum și-a surprins Bianca Drăgușanu fiica la aniversarea de 4 ani

bianca dragusanu si fiica ei

Mult comentata și discutata vedetă lansată ca și asistentă tv a avut parte de o sărbătoare mare în familie. Fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav a împlinit patru anișori și părinții ei i-au pregătit o petrecere surpriză publicând apoi imagini de la aceasta pe rețelele de socializare

alex bodi si bianca dragusanu alaturi de fetitele lor
Micuța Sofia Natalia Slav a împlinit patru ani în weekendul trecut iar părinții ei celebrii i-au pregătit o super surpriză, mama Bianca Drăgușanu și tata Victor Slav i-au organizat micuței o petrecere surpriză și au făcut un party cu multe baloane și invitați speciali.

bianca dragusanu si baloanelePrintre aceștia au fost mulți colaboratori de-ai Biancăi, sora acesteia cu copii dar și partenerul ei, Alex Bodi cu ferita lui. Vedeta a publicat câteva imagini de la petrecere, reprezentative pentru ce s-a întâmplat acolo. S-ar părea că pentru această petrecere a avut nevoie de 2300 de baloane pe care le-au aranjat în fel și chip, printre multe corturi și mese cu diverse prăjituri dulci pentru copiii prezenți la eveniment.

N-au lipsit cadourile și Natalia Sofia a fost răsfățată de părinții ei și de cei invitați la eveniment. Înainte de petrecere Bianca și-a umplut casa de baloane după cum vedeți și în imagini iar toată lumea s-a distrat de minune.

ARTICOLE SIMILARE

Taylor Swift spune că femeile sunt mai mult decât niște „incubatoare pentru bebeluși”

Andreea Damian

Au trecut sarbatorile…Apelam la diete sau cum ardem cat mai multe calorii?

realitatea

Celebritati nascute pe 25 iulie!

realitatea

Mr Bean ne învaţă regulile de igienă pentru prevenirea Covid-19 VIDEO

Andreea Damian

Mic dejun la Tiffany’s timp de o lună! Brandul de bijuterii lansează cel mai scump calendar advent

Andreea Damian

Scarlett Johansson, cel mai bine plătită actriță de la Hollywood

Andreea Damian

Scrie un comentariu