Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cum și-a surprins Bianca Drăgușanu fiica la aniversarea de 4 ani

Mult comentata și discutata vedetă lansată ca și asistentă tv a avut parte de o sărbătoare mare în familie. Fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav a împlinit patru anișori și părinții ei i-au pregătit o petrecere surpriză publicând apoi imagini de la aceasta pe rețelele de socializare

alex bodi si bianca dragusanu alaturi de fetitele lor
Micuța Sofia Natalia Slav a împlinit patru ani în weekendul trecut iar părinții ei celebrii i-au pregătit o super surpriză, mama Bianca Drăgușanu și tata Victor Slav i-au organizat micuței o petrecere surpriză și au făcut un party cu multe baloane și invitați speciali.

bianca dragusanu si baloanelePrintre aceștia au fost mulți colaboratori de-ai Biancăi, sora acesteia cu copii dar și partenerul ei, Alex Bodi cu ferita lui. Vedeta a publicat câteva imagini de la petrecere, reprezentative pentru ce s-a întâmplat acolo. S-ar părea că pentru această petrecere a avut nevoie de 2300 de baloane pe care le-au aranjat în fel și chip, printre multe corturi și mese cu diverse prăjituri dulci pentru copiii prezenți la eveniment.

N-au lipsit cadourile și Natalia Sofia a fost răsfățată de părinții ei și de cei invitați la eveniment. Înainte de petrecere Bianca și-a umplut casa de baloane după cum vedeți și în imagini iar toată lumea s-a distrat de minune.

ARTICOLE SIMILARE

Solstițiu de vară. Tradiții și superstiții. Ce trebuie să faci în această zi

Andreea Damian

„Voi fi acolo în 5 minute”: ce spune această mică minciună despre noi

Andreea Damian

Locuri magice in Bucuresti – episodul 5

realitatea

Anul Nou Chinezesc | Ce rezervă anul Tigrului fiecărei zodii în parte

Andreea Damian

Pisicile Sphynx – preferatele lui Kat Von D!

realitatea

Lidia Buble, schimbare totală de look, după ce a dispărut două săptămâni. Nu mai este blondă!

Andreea Damian

Scrie un comentariu