Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cum și-a surprins Bianca Drăgușanu fiica la aniversarea de 4 ani

Mult comentata și discutata vedetă lansată ca și asistentă tv a avut parte de o sărbătoare mare în familie. Fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav a împlinit patru anișori și părinții ei i-au pregătit o petrecere surpriză publicând apoi imagini de la aceasta pe rețelele de socializare

alex bodi si bianca dragusanu alaturi de fetitele lor
Micuța Sofia Natalia Slav a împlinit patru ani în weekendul trecut iar părinții ei celebrii i-au pregătit o super surpriză, mama Bianca Drăgușanu și tata Victor Slav i-au organizat micuței o petrecere surpriză și au făcut un party cu multe baloane și invitați speciali.

bianca dragusanu si baloanelePrintre aceștia au fost mulți colaboratori de-ai Biancăi, sora acesteia cu copii dar și partenerul ei, Alex Bodi cu ferita lui. Vedeta a publicat câteva imagini de la petrecere, reprezentative pentru ce s-a întâmplat acolo. S-ar părea că pentru această petrecere a avut nevoie de 2300 de baloane pe care le-au aranjat în fel și chip, printre multe corturi și mese cu diverse prăjituri dulci pentru copiii prezenți la eveniment.

N-au lipsit cadourile și Natalia Sofia a fost răsfățată de părinții ei și de cei invitați la eveniment. Înainte de petrecere Bianca și-a umplut casa de baloane după cum vedeți și în imagini iar toată lumea s-a distrat de minune.

ARTICOLE SIMILARE

Număr record de femei în rolurile principale în filmele lansate în 2019

Andreea Damian

Transformare radicală pentru Billie Eilish: a adoptat culoarea de păr perfectă pentru iarnă

Andreea Damian

Cum arată Naomi Campbell fără perucă. Fanii i-au apreciat curajul de a poza așa

Andreea Damian

Jucăriile sexuale sunt modificate pentru a ajuta victimele agresiunilor sexuale

realitatea

Eva Longoria primește sfaturi de parenting de la prietena sa Victoria Beckham

Andreea Damian

Ce simptome prezintă pacienții cu Flurona, infectarea simultană cu gripă și Covid. Au apărut deja primele cazuri în România

Andreea Damian

Scrie un comentariu