Home > beauty > Ioana Ginghină și-a propus să arate ca Jennifer Lopez. La ajutorul cui va apela

Ioana Ginghină și-a propus să arate ca Jennifer Lopez. La ajutorul cui va apela

Ioana-Ginghina sexy

Puţini oameni ştiu cât de mult o admiră actrita Ioana Ginghină pe Jennifer Lopez, motiv pentru care de curând actriţa a decis ca pe lângă stilul ei de viaţă sănătos să apeleze şi la ajutorul doctorului Ciprian Flueraş, pentru a se apropia şi mai mult de forma incredibilă în care se află starul internaţional.

Cu toate că urmează o dietă vegetariană, face foarte mult sport şi investeşte constant în propria sa dezvoltare personală, Ioana Ginghină vrea să fie mereu în formă maximă şi este conştientă că toate aceste eforturi duc la un rezultat vizibil atunci când ai alături şi un doctor specializat în cele mai noi tehnici şi proceduri de înfrumuseţare. ,,Am venit până la Braşov pentru a mă întâlni cu domnul doctor Ciprian Flueraş, pentru că ştiam că el este specializat în tehnici non-invazive de înfrumuseţare. Cum îmi doream ca înainte să plec în vacanţă să îmi pregătesc tenul pentru bronz şi plimbări prin soare, mi-a fost recomandat tratamentul Dermalinfusion.

ioana ginghina

ioana ginghina

Acum tenul meu arată foarte bine, îl simt foarte curat, hidratat şi sunt gata de vacanţă. Sper să revin în curând şi pentru alte tehnici anti-aging, pentru că vreau să arăt când voi avea 50 de ani la fel de bine ca Jennifer Lopez, pe care o admir enorm”, a declarat Ioana Ginghină. Doctorul Ciprian Flueraş este fondatorul clinicii C Beauty Anti-Aging din Braşov şi totodată una dintre cele mai active prezenţe în cadrul conferinţelor, congreselor şi workshop-urilor de specialitate, cu peste 40 de participări atât în calitate de invitat, cât şi ca speaker. Un maestru desăvârşit al procedurilor cu lasere de înaltă tehnologie, doctorul Ciprian Flueraş şi-a făcut un renume atât în Braşov, cât şi în toată ţara prin rezultatele excepţionale obţinute în clinca sa şi abordarea naturală care îl recomandă:

ioana ginghina

ioana ginghina

,,Pentru mine frumos înseamnă natural. Posprocedural, pacientele vin şi îmi transmit aproape acelaşi feedback ,,Toată lumea îmi spune că arăt extraordinar, mai odihnită, mai luminoasă, însă nimeni nu ştie să îmi spună ce anume am făcut”. Despre asta este vorba”, declară doctorul Ciprian Flueraş, care şi-a propus să transforme Braşovul în noua capitală a frumuseţii din România şi de ce nu, în timp, chiar din Europa.

Articole asemanatoare
Jennifer Lopez
Am descoperit lacul de unghii preferat de Jennifer Lopez. Are un preț accesibil!
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez investește într-o companie care vinde Viagra
ioana ginghină
Ce relație are Ioana Ginghină cu fiica sa și cum i-a spus că are iubit nou
ioana ginghina in floarea soarelui
Unde a plecat Ioana Ginghină în vacanță cu iubitul

Comenteaza acest articol

Ioana Ginghină și-a propus să arate ca Jennifer Lopez. La ajutorul cui va apela

by Tabu Tabu   1 min
0