Tabu
Image default
PEOPLE

Cum și-a surprins Andreea Bănică fiica cea mare

Deși este pandemie și toată lumea stă ascunsă de coronavirus, Andreea Bănică a reușit să pună la cale o petrecere surpriză pentru fiica ei Sophia-Maria, care a împlinit 11 ani. Puștoaica nu a știut nimic, iar mama ei celebră le-a povestit apoi celor care o urmăresc pe rețelele de socializare ce a făcut exact.

fiica andreei banica sofia maria
fiica andreei banica sofia maria

Solista este o mama fericită căci a reușit cu ajutorul prietenilor să facă ceea ce și-a dorit. “Pentru petrecerea de 11 ani, mi-am dorit să organizez un decor de poveste pentru Sofia! A fost totul o surpriză, la care am lucrat în ultimele zile fără să scot o vorbă și abia așteptam să îi văd reacția! Aveam mari emoții pentru că tot conceptul petrecerii a fost planificat de mine și voiam din tot sufletul să fie perfect. Acestea sunt cele mai frumoase momente din viața unui om, clipele petrecute alături de familie, zâmbetul și fericirea copiilor

andreea banica si familia ei la party
andreea banica si familia ei la party

și armonia din familie. E tot ce contează și sunt recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot ce ne-a dat. La mulți ani, Sofia! Să fii fericită și sănătoasă, iubită ești până la cer și înapoi! Am avut Candy-Bar: sweetcornercandybar, Decor: adinishcom & partycenter_ Flori: purpleflowers.ro, Rochiță Sofia: otezdepoveste.ro, #Dresslikeme nissa_official, Concept: Eu – știți unde să mă găsiți pentru programări. V-am spus că revin cu poze de la partyul Sofiei! Inițial, trebuia să fim la Europa Park așa cum de fapt ea își dorea.

tort sofia maria
tort sofia maria

M-am gândit, ce pot să fac să o surprind plăcut acasă în izolare de atâta timp? M-am dat peste cap și pentru că este un copil care merită i-am creat o lume de basm. Pentru conceptul acestui party am avut prieteni buni care m-au ajutat. Credit foto lilebuba lilebubafamily”, a povestit solistă pe pagina ei de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Primul single solo din ultimii trei ani al lui Lady Gaga VIDEO

Andreea Damian

Soția lui Chef Florin Dumitrescu, melancolică!

Tabu Tabu

Iulia Albu, mesaj misterios de ziua ei

Tabu Tabu

Gwyneth Paltrow, exploatată de un bărbat

Andreea Damian

Fergie a fost desemnată femeia anului

realitatea

Dido anunță primul turneu după 15 ani și un album nou în 2019

realitatea

Scrie un comentariu