Home > Lifestyle > Cum SLABESTI 76 kg in 5 luni …inainte de NUNTA!

Cum SLABESTI 76 kg in 5 luni …inainte de NUNTA!

O femeie in varsta de 32 de ani a reusit performanta incredibila de a slabi 76 de kilograme pentru a incapea in viitoarea ei rochie de nunta.
Englezoaica Shannon Barclay cantarea la inceputul anului nu mai putin de 146 de kilograme. Desi pe zi ce trece lua tot mai mult in greutate, era constienta ca nu duce un stil de viata sanatos. “Oboseam extrem de repede. Picioarele ma dureau extrem de tare doar dupa ce urcam cateva trepte. Simteam ca nu mai pot sa respir, iar atunci cand eram nevoita sa alerg dupa autobuz credeam ca plamanii o sa-mi explodeze”, spune Shannon.

Ceea ce a determinat-o sa inceapa sa slabeasca a fost umilinta pe care a trait-o intr-un avion, cand nu a incaput pe un singur scaun.
“A fost cel mai umilitor moment din viata mea. M-am chinuit cu greutatea mea toata viata, insa acela a fost momentul in care m-am decis sa scap de aceasta povara”.
Shannon a apelat la un psihiatru si a urmat un program de slabit ce includea o dieta si exercitiu la sala. In prima saptamana a slabit 6 kilograme, iar dupa 5 luni a dat jos 76 de kilograme.
“Ma simt o alta persoana. In sfarsit ma pot bucura de viata si de corpul meu”, spune Shannon.
Vezi detalii pe www.kanald.ro

1 Response

Comenteaza acest articol

Cum SLABESTI 76 kg in 5 luni …inainte de NUNTA!

by realitatea   1 min
1