Tabu
Image default
BEAUTYWhat's hot

Cum slăbim fără efort? Prin remodelare corporală high–tech

Vara se declanșează frenezia luptei cu kilogramele în plus. De la diete draconice la tot felul de ”scurtături” către o siluetă mai suplă, slăbitul devine unul dintre cele mai importante obiective. Este cunoscut fapul că multe vedete apelează la diete drastice pentru a avea silueta dorită. Spre exemplu, Anne Hathaway a slăbit 10 kg în două săptămâni, pentru rolul din ”Mizerabilii”, prin dieta, inventată probabil chiar de ea, ”două mere și un shake de proteine pe zi”. E drept, a avut un obiectiv mai presus de frumusețea unei siluete perfecte, dar tot a fost o metodă nesănătosă.

Ca o alternativă non-invazivă a liposucției, s-a lansat pe piața din România terapia Ultrashape, devenind una dintre cele mai revoluționare metode de reducere a depozitelor de grăsime localizată, ajutându-te să pierzi în medie 2 centimetri în circumferință după numai o ședință de tratament!

În străinătate este un tratament lâudat de specialiști și clasat ca unul dintre secretele de frumusețe ale celebrităților.

Cum funcționează
Ultrashape folosește tehnologie de ultimul moment din domeniul esteticii medicale, fiind echivalent cu remodelarea corporala high-tech. Este singurul aparat ce folosește energie ultrasonică focusată, care vibrează țesutul gras, sparge peretele celulelor grase și lichefiază grăsimea uniform, fără sa creeze iregularități.

Fiecare puls țintește doar grasimea subcutanată, la adancime controlată, astfel încât atinge numai țesutul adipos, fără să lezeze nervii, vasele de sânge, oasele sau mușchii. Prin repetarea acestui proces, dispozitivul distruge un strat de țesut gras de sub piele. O cameră video monitorizează poziționarea transducerului si a corpului pacientului, în timp ce sistemul de trackig afisează zonele deja tratate și le indică pe cele care urmează să fie tratate”, a explicat dr. Mihaela Leventer, medic dermatolog.

Beneficii ale tratamentului
Ultrashape este o ”armă” puternică care sparge membrana adipocitului (celulei ce adăpostește grăsimea) și este ideal pentru abdomen, fese și coapse, atât la femei, cât și la bărbați, care nu sunt obezi, însă au grăsime localizată. Spre deosebire de alte proceduri de slăbit, acest tratament nu creează inflamații sau hematoame, nu este dureros și nici nu necesită sedare sau anestezie, distrugând grăsimea selectiv și mecanic – nu termic.

De câte ședințe este nevoie pentru obținerea de rezultate vizibile?
Studiile clinice efectuate au demonstrat că după un singur tratament se poate scădea in medie 2 centimetri în circumferință, însă vizual progresele sunt mult mai impresionante. Experții recomandă efectuarea a câte 3 ședințe de Ultrashape la un interval de două saptămâni, iar rezultatele maxime vor apărea în numai o lună și jumătate.

O ședinta de Ultrashape durează 90 de minute, iar prețul este aproximativ 500 euro.

ARTICOLE SIMILARE

Cainele spanzurat: BOICOT englezesc impotriva turismului in Romania

7 secrete de infrumusetare pe care le poti pune azi in aplicare (P)

Andreea Damian

Dezvaluiri noi despre sfarsitul MADALINEI MANOLE si divortul ei de Serban Georgescu

Celebritățile sar în apărarea Serenei Williams după scandalul din finala US Open

Andreea Damian

COPIL regasit dupa 18 ani!

DE CE a vrut sa se sinucida BENDEAC!

1 comentariu

Ticula Alina 12 July 2013 at 19:33

Șampon nutritiv și cu efect de netezire.

Răspunde

Scrie un comentariu