Tabu
Image default
HEALTH Slider What's hot

Cum a slăbit de fapt Beyonce după nașterea gemenilor? Totul despre dieta sa. FOTO

Beyonce și-a recăpătat formele rubensiene după ce a dat naștere unei perechi de gemeni la mijlocul anului 2017. Diva arată minunat și poartă ținute tot mai provocatoare, care-i pun în evidență picioarele și abdomenul foarte tonifiate.

Dovadă stau o serie de fotografii pe care vedeta de 36 de ani le-a postat pe contul ei de Instagram. La doar 8 luni de la nașterea gemenilor Rumi și Sir, Beyonce îmbracă plină de încredere haine sumare.

Nu mai e niciun secret pentru nimeni faptul că artista a ținut o dietă drastică pentru a da jos kilogramele pe care le-a câștigat în timpul sarcinii, scrie The Hollywood Reporter.

O figură importantă în showbizul mondial, Beyonce a recunoscut că și-a recăpătat silueta după multe eforturi culinare. Se pare că faimoasa cântăreață urmează cu strictețe dieta vegană pe care a adoptat-o cu ani în urmă, însă pentru a mai corecta pe ici pe colo, ea ține ocazional dieta Neera.

În ce constă dieta? Ai nevoie de 3 litri de apă, o cană de suc de lămâie, o cană de sirop arţar sau de melasă și o linguriţă de piper cayenne.

Cum prepari dieta? Amestecă bine toate ingredientele și va rezulta o băutură. Trebuie să bei între 8-12 pahare pe zi, din acest amestec. Practic, acestea vor fi „mesele” pe toată ziua, nu ai voie să consumi alte alimente, pentru ca dieta să dea rezultate spectaculoase.

Trebuie să ai mare grijă însă, pentru că acest regim strict este de fapt o dietă de detoxifiere și este posibil să te confrunţi cu stări de sete accentuată, dar și oboseală. Înainte să urmați această dietă, indicat ar fi să consultați un medic.

Beyonce nu este singură care a urmat dieta Neera, vedete precum Angelina Jolie, Naomi Campbell, Gwyneth Paltrow, Demi Moore şi Ashton Kutcher i-au urmat exemplul.

sursa foto: Instagram

Kim Kardashian și-a riscat viața să slăbească. Dietele mortale de la Hollywood

ARTICOLE SIMILARE

Femeile care sforăie au un risc mai mare de boli cardiace decât bărbații

Andreea Damian

Tragica poveste a lui ANDREI, studentul ucis in atentatul din Ucraina

Louis Vuitton își joacă bine cartea cu Léa Seydoux pentru noua colecție Cruise

Andreea Damian

Femeile si barbatii pot fi doar prieteni?

realitatea

Ce job are acum ROXANA IONESCU!

Încă o victimă a violenței domestice și abuzului sexual care putea fi salvată

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu