Tabu
Image default
PEOPLE

Cum a trecut Diana Enache peste tentativa de viol de acum șase ani

În urmă cu șase ani fiica cântărețului Adrian Enache a fost victima unui atac groaznic, când portarul blocului tatălui ei a încercat să o violeze și a tăiat-o atât pe gât, pe sâni cât i-a secționat și tendoanele de la mâini. Diana Enache a trecut cu bine peste acest episod de acum ceva timp.

Bărbatul libanez care a atacat-o pe Diana Enache a fost închis, însă după cinci ani a fost eliberat. Tânăra a trecut peste tragedia aceea prin rugăciune și gândire pozitivă, căci a învățat să se autocontroleze. “Toată lumea mă întreabă, dacă sunt ok, pentru că mi-am impus să fiu ok. De când am aflat că a fost eliberat am trăit cu niște frici, dar mi-am dat seama că totul pornește de la cap. Dar am trecut peste prin rugăciune, pentru că pe mine rugăciunea m-a ajutat foarte mult. Sunt un om credincios, eram și înainte, dar odată cu acel eveniment neplăcut, uite că m-a ajutat. Are un ordin de restricție, însă știi cum e, dacă vrei să faci rău, poți să faci.

diana-enache in creta
diana-enache in creta

Nu vreau să mă înconjor de gânduri negative, să-l ferească Dumnezeu să mai încerce ceva. E un episod închis. Din cauza lui sunt tăiată în mai multe zone, la gât, pe sâni, pe mâini, la tendoane, și în palme, n-au trecut încă, cicatricile sunt în continuare. S-a pus problema atunci să fac o intervenție cu laser și să scot cicatricile, dar eu sunt o fire puternică, lucrurile astea fac parte din mine, din experiența mea. Îmi arătă cât de puternică sunt când mă uit în oglindă”, a povestit Diana. Și tot ea a povestit pentru Tabu că parcă atunci a avut o presimțire și luni întregi înainte de atac s-a antrenat și a făcut mult sport. “Alrgam mai multe ture de teren și făceam mult sport, parcă mă pregăteam pentru cine știe ce olimpiada. Sunt credincioasă și mă rog în fiecare seară”, ne- mai spus tânăra solistă care are emisiune la radio și care are spectacole singură sau cu tatăl ei. În plus, mama ei lucrează la agenția Paralela 45 și face multe filmulte de promovare a vacanțelor în Creta, Grecia, unde a fost ca sa vada cum se calatoreste si se sta la hotel pe timp de pandemie.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ce categorie de bărbați o irită la culme pe Dana Budeanu

Andreea Damian

Panică! Conacul de 14 mil. € al lui George Clooney, inundat din nou de Tamisa

Andreea Damian

Nicki Minaj a pozat goală de ziua ei de naştere și a pus fotografiile pe Instagram

Andreea Damian

Cine e și cu ce se ocupă iubitul Danielei Crudu. Vedeta vrea să devină mamă alături de el

Andreea Damian

Soții Buhnici, puși la zid de medicul Monica Pop. Ce recomandare le-a făcut medicul

Andreea Damian

Meghan Markle a adus un omagiu prințesei Diana, dar alegerea ei vestimentară a stârnit controverse

Andreea Damian

Scrie un comentariu