Home > Slider > Cum va petrece Meghan Markle primul ei Crăciun regal

Cum va petrece Meghan Markle primul ei Crăciun regal

Meghan Markle

Meghan Markle și prințul Harry vor petrece Crăciunul împreună cu regina Elisabeta a II-a Sandringham în Norfolk, o proprietate aflată în apropierea Londrei. Lor li se vor alătura ducii de Cambridge, prințul William și Kate Middleton.

Cei patru „fantastici” (așa i-a poreclit presa britanică) pun astfel capăt speculațiilor lansate de tabloidele din Marea Britanie. Se pare că planurile lor de Crăciun se intersectează pe domeniul suveranei de 92 de ani. De fapt, este o tradiție anuală ca membrii familiei regale britanice să petreacă laolaltă această sărbătoare minunată.

După ce vor participa la slujba de la Biserica St, Mary Magdalene, toți membrii familiei vor lua masa și vor gusta din bucatele alese de regină. Apoi vor urmări serialul tv EastEnders, ediție specială de Crăciun, aceasta fiind tradiția Reginei Elisabeta a II-a, de la care nimeni nu are voie să lipsească. „Regina iubește EastEnders și de fiecare Crăciun televizorul este deschis pentru a urmări serialul”, a afirmat o sursă din cadrul familiei regale, pentru The Sun.

Neașteptat sau nu, ducesa de Sussex se vede nevoită să își petreacă primul ei „Crăciun Regal” în fața televizorului. Și asta nu e rău! Pentru că după aceea trebuie să asculte și discursul reginei Elisabeta a II-a. „Este o tradiție de familie deosebită și ne-negociabilă și cu atât mai mult urmărirea discursului Reginei”, a mai spus sursa citată. Nimeni din familia regală britanică, inclusiv Meghan Markle, nu are voie să lipsească.

Articole asemanatoare
meghan markle
Meghan Markle, în cursa pentru un nou titlu. Rivalele sale sunt Rihanna și Kim Kardashian
meghan markle
Prințul Harry i-a fost necredincios lui Meghan Markle?
Meghan Markle
Meghan Markle, jignită de Trump. Ducesa refuză să participe la vizita oficială a acestuia la Londra
Serena Williams
Serena Williams, vizită secretă la bebelușul regal, înainte de turneul Roland Garros

Comenteaza acest articol

Cum va petrece Meghan Markle primul ei Crăciun regal

by Andreea Damian   1 min
0