Home > Lifestyle > Cum vor arăta copiii Prinţului Harry. Un artist le-a făcut chipul robot

Cum vor arăta copiii Prinţului Harry. Un artist le-a făcut chipul robot

Harry

Prințul Harry urmează să se căsătorească cu Meghan Markle pe 19 mai 2018, iar oamenii așteaptă nerăbdători nunta regală, care se anunță a fi una mult mai grandioasă decât a fratelui său, Prințul William. Însă ceea ce-i macină pe admiratorii Casei Regale britanice este o întrebare: când vor deveni părinți mirii și cum vor arăta copiii acestora?

Artistul american Joe Mullins a studiat mai multe fotografii cu Prințul Harry, de 33 de ani, și Meghan Markle, de 36 de ani, și a realizat chipul robot al viitorilor copii ai cuplului regal. Rezultatele au devenit virale pe Internet.

Dacă cei doi vor avea o fetiță, aceasta va moșteni trăsăturile mamei și părul brunet. De asemenea, ar avea ochii căprui și sprâncene bine definite. Cu toate acestea, va avea zâmbetul tatei. Dacă va fi băiat, artistul crede că Meghan Markle va naște un mini-Harry, care va avea urechile și părul ca ale tatălui, dar va moșteni și obrajii lui rumeni.

Prințul Harry și actrița Meghan Markle urmează să se căsătorească pe 19 mai, într-o ceremonie care va avea loc la Capela St. George a Castelului Windsor, în prezența a peste 2.600 de invitați. După ceremonie, cuplul va evada în Irlanda, într-o mică lună de miere, potrivit Daily Mail.

Viitorul mire este convins că povestea lui de dragoste cu actrița americană va dura toată viaţa, de aceea a horărât că nu va semna niciun contract prenupțial. Prinţul Harry are o avere de aproximativ 35 de milioane de euro. La rândul său, Meghan Markle are o avere de circa 4,5 milioane de euro.

Prinţul Harry şi logodnica sa, Meghan Markle, care au o relaţie din iulie 2016 şi s-au logodit în noiembrie 2017, stau într-o casă de pe domeniul Kensington, unde locuiesc şi prinţul William, soţia acestuia şi cei doi copii ai lor.

Recent, Meghan Markle a fost botezată în Biserica anglicană, într-o ceremonie secretă, la care au asistat logodnicul ei şi câţiva membri ai familiei acestuia. Convertirea la acest rit era necesară înainte de căsătoria cu prinţul Harry, nepotul reginei Elizabeth a II-a. Regina este, printre altele, şi şef al Bisericii anglicane. Markle, care era protestantă, a primit confirmarea imediat după botez.

 

Articole asemanatoare
meghan markle
Meghan Markle, o „prințesă” înainte de a se căsători cu Harry. Dezvăluiri-bombă despre fosta ducesă
fiul ducilor de sussex
Fiul ducilor de Sussex a împlinit un an. Cum arată Archie la prima sa aniversare
Meghan Markle
Amuleta care o apără pe Meghan Markle de deochi
adriana trandafir
Ce fiică mare are Adriana Trandafir! Prin ce dramă a trecut actrița

Cum vor arăta copiii Prinţului Harry. Un artist le-a făcut chipul robot

by Andreea Damian   1 min
2