Tabu
Image default
Hobby Slider

A cumpărat cu 13 $ un inel cu diamant. După 30 de ani i-a descoperit adevărata valoare

Unii își încearcă norocul la loterie sau joacă la cazino, pentru a se îmbogăți. Alții pur și simplu așteaptă să cadă norocul din cer. Dar o femeie din Marea Britanie a purtat o avere pe deget timp de 30 de ani și habar nu avea.

Era la cumpărături în Londra, în anul 1980, când a dat peste un inel cu diamant care i-a atras atenția. L-a cumpărat cu doar 13 dolari, echivalentul a aproximativ 50 de lei.

Povestea ei devine și mai interesantă după 30 de ani, când a dus inelul la un magazin local pentru a-l evalua. Bijutierul i-a schimbat viața femeii. Bijuteria de pe degetul ei valora circa 450.000 de dolari. Diamantul alb de 26 de carate  era fixat într-o montură de secolul al XIX-lea, așa că pe lângă că era foarte vechi, argintul începuse să se înnegrească, ceea ce îi dădea aerul de fals. Pentru a i se confirma valoarea, inelul a fost testat la un institut din America.

Proprietarea „falsului” a fost cu atât mai surprinsă cu cât nu a luat în considerare unicitatea inelului pe care-l achiziționase cu un preț de nimic. Diamantul a fost scos la licitație și a fost vândut în cele din urmă în iunie 2017 pentru uimitoarea sumă de 850.000 de dolari.

ARTICOLE SIMILARE

Sateliții dezvăluie dezastrul din Himalaya: viteza de topire a gheţarilor s-a dublat în ultimii ani

Andreea Damian

Alex Velea, abandonat de Mario Fresh și Lino Golden. Reacția dură a cântărețului! Ce ar fi făcut „ginerele” Andreei Esca

Andreea Damian

Meghan Markle, 1 milion de dolari pentru o secundă de filmare

Andreea Damian

Schimbările climatice îndeamnă la o regândire a sistemelor de producție de cacao şi cafea

Andreea Damian

Ce operație de înfrumusețare refuză să-și facă Lidia Buble

Tabu Tabu

Donald Trump a inspirat-o pe Kim Kardashian să urmeze o nouă carieră

Andreea Damian

Scrie un comentariu