Home > Hobby > A cumpărat cu 13 $ un inel cu diamant. După 30 de ani i-a descoperit adevărata valoare

A cumpărat cu 13 $ un inel cu diamant. După 30 de ani i-a descoperit adevărata valoare

inel

Unii își încearcă norocul la loterie sau joacă la cazino, pentru a se îmbogăți. Alții pur și simplu așteaptă să cadă norocul din cer. Dar o femeie din Marea Britanie a purtat o avere pe deget timp de 30 de ani și habar nu avea.

Era la cumpărături în Londra, în anul 1980, când a dat peste un inel cu diamant care i-a atras atenția. L-a cumpărat cu doar 13 dolari, echivalentul a aproximativ 50 de lei.

Povestea ei devine și mai interesantă după 30 de ani, când a dus inelul la un magazin local pentru a-l evalua. Bijutierul i-a schimbat viața femeii. Bijuteria de pe degetul ei valora circa 450.000 de dolari. Diamantul alb de 26 de carate  era fixat într-o montură de secolul al XIX-lea, așa că pe lângă că era foarte vechi, argintul începuse să se înnegrească, ceea ce îi dădea aerul de fals. Pentru a i se confirma valoarea, inelul a fost testat la un institut din America.

Proprietarea „falsului” a fost cu atât mai surprinsă cu cât nu a luat în considerare unicitatea inelului pe care-l achiziționase cu un preț de nimic. Diamantul a fost scos la licitație și a fost vândut în cele din urmă în iunie 2017 pentru uimitoarea sumă de 850.000 de dolari.

Articole asemanatoare
Gwen Stefani spune că nu poartă un inel de logodnă: „Când voi avea ceva de spus, o voi spune”
A ramas insarcinata la 2 luni de la prima intalnire …Ce se intampla acum!
Ea este vedeta de la noi care are un inel cu diamante de 450.000 de euro!
AFI Palace Cotroceni şi Pro FM dezgheaţă inimi

Comenteaza acest articol

A cumpărat cu 13 $ un inel cu diamant. După 30 de ani i-a descoperit adevărata valoare

by Andreea Damian   1 min
0