Home > Sex-Relatii > Cunoaste-ti prezervativul!

Cunoaste-ti prezervativul!

Cu toate ca majoritatea cuplurilor nu suporta prezervativul, este totusi mai inteligent sa il folosesti. Nimic nu este mai sigur decat acesta pentru a te proteja de sarcini nedorite si boli cu transmitere sexuala. In special pentru cuplurile care incearca sexul anal, prezervativul este un must. Sexul anal neprotejat este o invitatie pentru bolile cu transmitere sexuala.

Iata cateva lucruri despre prezervative pe care oamenii ar trebui sa le stie:

Nu folositi doua prezervative suprapuse 
– folosirea a doua prezervative poate duce la ruperea acestora, din cauza frecarii. Ati putea observa de abia cand e prea tarziu.

Purtati prezervativul abia dupa ce penisul este erect – Nu il puneti inainte ca penisul sa fie full erect. Purtarea prezervativului intr-o dispozitie semi-erecta poate duce la ruperea prezervativului atunci cand penisul incepe sa creasca. Pastrati prezervativele intr-un loc racoros si uscat – daca le purtati in buzunar sau portofel, prezervativele se vor deteriora din cauza caldurii corpului. Puteti foarte bine sa le țineti in frigider, dar nu mai mult de trei zile, pentru ca se pot usca.

Nu lubrifiati prezervativul prea mult
– majoritatea prezervativelor sunt deja lubrifiate. Lubrifierea extra poate afecta latex-ul. Lubrifiantele pe baza de apa sunt mai bune decat cele pe baza de ulei.

Tineti prezervativul in timp ce-l scoateti-
dupa ejaculare, cand partenerul iese, ar trebui sa țineti si de prezervativ. Nu vreti sa varsati ce nu trebuie, unde nu trebuie!

 

Articole asemanatoare
13 detalii despre orgasmul femeilor
5 motive care dovedesc că filmele porno fac ca bărbații să fie proști la pat
9 partide de sex care s-au terminat penibil
20 de lucruri care “sperie” orgasmul

Comenteaza acest articol

Cunoaste-ti prezervativul!

by realitatea   1 min
0