Tabu
Image default
BEAUTY

Cunoști regula de 5,5 centimetri, care definește lungimea ideală a părului tău?

Eziți între o tunsoare scurtă, medie sau lungă? Pentru a afla ce te va scoate cel mai mult în evidență, descoperă regula 5,5 centimetri, astfel încât să nu te mai înșeli niciodată.

Pe măsură ce sărbătorile se apropie, întâlnirile la salon tind să crească. Problemă: Alegerea tunsorii potrivite nu este întotdeauna ușoară. Pentru a te simți frumoasă la cina de Crăciun și de Revelion, ar trebui să optezi pentru o tunsoare scurtă? Păr de lungime medie sau păr lung ?

Răspunsul corect nu este neapărat ușor de găsit și dacă nu există o regulă exactă pentru a-ți alege look-ul, există totuși un mic truc pentru a găsi lungimea potrivită pentru tine.

Fața rotundă, ovală, pătrată… Diferitele forme ale feței au caracteristici bine definite, care pot influența tunsorile care ți se vor potrivi sau nu. Pentru a evita greșelile și dezastrul părului cu câteva zile înainte de Crăciun, scoatem la iveală instrumentele noastre matematice și efectuăm un calcul simplu pentru a determina lungimea ideală a părului.

Regula de 5,5 centimetri sau cum să-ți găsești lungimea ideală a părului

Bob scurt? Tunsoare în scări? Tunsoare pixie? Ce tunsoare este făcută pentru tine? Pentru a afla, urmăm sfaturile coaforului Femme Actuelle care a dezvăluit trucul pentru alegerea lungimii părului. Secretul? Consultați unghiul maxilarului urmând regula de 5,5 centimetri.

Pentru a face bine, aduceți un creion, o oglindă și o riglă. Stați cu fața la oglindă și puneți creionul pe orizontală sub bărbie. Adaugă-ți rigla lângă creion, în unghi drept și ridicați-o vertical, până la lobul urechii. Dacă distanța măsurată este mai mare de 5,5 centimetri, este indicat să optați pentru o tunsoare lungă. Dacă lungimea este mai mică de 5,5 centimetri, înseamnă că o tunsoare mai scurtă ți se va potrivi perfect.

ARTICOLE SIMILARE

A LESINAT DE FOAME! Nicoleta Luciu, adusa pe brate la TV

Strălucire pentru părul tău

realitatea

Kim Kardashian are două reguli de make-up pentru fiica sa

Andreea Damian

Iwostin, pentru îngrijirea tenului cuperozic

realitatea

Sapunuri origami

realitatea

Ce cauzează mătreața și cum să o tratezi

Andreea Damian

Scrie un comentariu