Tabu
Image default
LIFE & LOVE

Cuplurile în care soția este mai slabă decât soțul au cele mai fericite căsătorii?

Ideea că greutatea joacă un rol într-o căsnicie fericită pare puțin probabilă, dar în mod surprinzător, pare să existe unele dovezi care susțin această afirmație. Potrivit unui studiu, cuplurile căsătorite sunt mai mulțumite și mai fericite atunci când soțiile sunt mai slabe decât soții lor.

Dimensiunea corpului poate juca un rol în relația de cuplu, cred oamenii de știință. Tinerii căsătoriți au completat întrebări de satisfacție o dată la patru ani, iar studiul a arătat, în medie, că în căsătoriile în care soția era mai slabă decât soțul, aceștia erau mai fericiți. Aceasta s-a bazat pe IMC-ul cuplului (indicele de masă corporală), care poate fi calculat folosind greutatea și înălțimea.

Acest lucru nu înseamnă că este nevoie ca femeile să urmeze o dietă și exerciții fizice extreme, ci mai degrabă se referă doar la IMC în raport cu soții lor.

Percepția atractivității femeilor diferă de cea a bărbaților.

Într-un alt studiu, bărbaților și femeilor li s-au oferit 100 de fotografii și li s-a cerut să evalueze cât de atrăgătoare au găsit persoana din imagine. Bărbații tindeau să fie de acord cu femeile pe care le considerau atractive, în timp ce femeile aveau rezultate mai variate.

Calitățile pe care bărbații le-au preferat și s-au dovedit a fi mai atrăgătoare au fost silueta subțire și seducția, în timp ce femeile au preferat bărbații subțiri și musculoși.

Femeile tind să prefere bărbații mai robuști datorită evoluției și tendințelor primare.

Obiceiurile vechi mor greu. Datând din instinctele noastre de peșteră, femeile văd bărbații bine făcuți ca pe niște vânători puternici care le pot proteja și le pot oferi hrană. Acesta poate fi motivul pentru care, instinctiv și subconștient, femeile tind să fie mai atrase de bărbații mai înalți și mai bine făcuți.

Există întotdeauna excepții. În timp ce studiul a arătat că majoritatea cuplurilor au avut rezultate similare, au existat excepții, deoarece mulți alți factori joacă un rol masiv în ceea ce privește fericirea în căsnicie, cum ar fi sănătatea mintală, nivelul veniturilor, viața socială etc. Acest lucru demonstrează că femeile de orice dimensiune și statură pot fi mulțumite cu partenerul potrivit.

ARTICOLE SIMILARE

Top 5 cele mai atrăgătoare zodii. Te cuceresc dintr-o privire!

Andreea Damian

SOC! Gaby Spanic implicata intr-o poveste cu lesbianism si tentativa de crima!

15 lucruri pe care femeile nu vor să le audă când fac sex

realitatea

Zodiile care iartă mereu atunci când sunt înșelate

Andreea Damian

O prezentatoare TV si-a batut invitatul!

ZAVO spune ca PEPE a batut-o la betie! SEX in grup si alte dezvaluiri! Adevar sau razbunare?

Scrie un comentariu