Home > Lifestyle > Stiri > Ce cură de slăbire ţine cea mai grasă femeie din lume

Ce cură de slăbire ţine cea mai grasă femeie din lume

După ce a atins greutatea de 318 kilograme, Pauline Potter a intrat oficial în Cartea Recordurile ca fiind cea mai grasă femeie din lume în viaţă. Acum, însă, Pauline crede că obsesia ei pentru mâncare i-a distrus viaţa şi s-a apucat de cură de slăbire.

Un mic dejun format din 6 ouă prăjite, 250 de grame de şuncă, patru porţii de cartofi raşi prăjiţi şi 6 felii de pâine unsă cu unt, alături de un milkshake cu îngheţată. Deşi pare destulă mâncare pentru a hrăni o familie de 6 persoane, este doar meniul cu care îşi începea ziua Pauline Potter în încercarea ei de a deveni cea mai grasă femeie din lume. “Îmi plăcea că sunt mare. Dar totul a mers prea departe. Acum, îmi este greu să mă ridic de pe scaun; cineva trebuie să mă tragă de cap în timp ce eu basculez. Pentru că am atâtea straturi de grăsime, pot face infecţie între pliuri. De aceea, după ce mă spăl, mă usuc şi mă dau cu amidon de porumb între colacii de grăsime de pe burtă şi din spatele genunchilor”.
Pauline Potter era doar una dintre membrele grupului de fanatice numit Supersize Big Beautiful Women, care crede că, cu cât eşti mai graşă, cu atât mai frumoasă eşti.
Însă acum, când a ajuns să îşi comande pe internet haine mărimea 10XL, iar la sutien poartă uluitoarea mărime 58H, şi-a propus să slăbească până la 150 de kilograme.
Pauline şi-a făcut propriul program de slăbit, care include sesiuni regulate de înot, în piscina locală, unde intră însă cu hainele pe ea. Problema ei este că nu poate reduce porţiile de carbohidraţi pe care le consumă, fiind obişnuită cu cantităţi enorme de pizza, paste, fast food, pâine şi snacksuri. “Încerc să mănânc salate şi mâncăruri sănătoase. Dar este dificil să-mi dau seama care este cea mai bună dietă pentru mine”, spune Pauline Potter, cea mai grasă femeie din lume.

Articole asemanatoare
majda-aboulumosha
Majda Aboulumosha face prăjituri însă puțini știu că actrița a avut 100 de kilograme!
Top 10 alimente care ajuta la slabire
Cafeaua verde – adevar sau mit?
Efectele uimitoare ale curei de 7 zile cu grapefruit!

7 Responses

  1. Pingback : PAULINE POTTER, cea mai grasa femeie din lume! / TABU: Meniul si dieta lui PAULINE POTTER | Bucatarescu

  2. Pingback : PAULINE POTTER, cea mai grasa femeie din lume! / TABU: Meniul si dieta lui PAULINE POTTER | Melcul.Com portal Stiri , Monden , Poze , Jocuri , Bancuri , Umor , Sanatate , Horoscop , Feminin , Vinuri , Timp Liber , Sport Poze Vedete si multe altele

    1. Levent

      Hi Ruth, I saw your comment on the MFT blog about overesas shipping. Shipping is especially cheap for die-namics AND stamps! If you order anything else it is more expensive.Had a look at your blog and I particularly love the green card with the Doilies. Gorgous!Have a great day,Jose

  3. Pingback : DIETA si meniul celei mai grase femei din lume | Bucătăria pentru toți

  4. Pingback : CE MANANCA cea mai grasa femeie din lume | Bucătăria pentru toți

Comenteaza acest articol

Ce cură de slăbire ţine cea mai grasă femeie din lume

by   1 min
7