Tabu
Image default
lifestyle

Curajul de a fi mai mult

Curajul nu înseamnă neapărat să mergi la război și să te lupți pentru țară. Înseamnă gesturile mici care definesc atitudinea ta, care te arată în fața lumii așa cum ești; cu gânduri bune, dar și cu orgolii stupide; cu cearcănele de dimineață, dar și cu „te iubesc”-ul ăla rostit ca să înfrunți privirile tuturor; cu gusturile ciudate la muzici, pe care le enunți oricând, dar și cu copilul pe care-l crești singură împotriva tuturor; cu „îmi pare rău” rostit când ai dat-o în bară, dar și cu momentele în care urli la șef că nu are dreptate.

Drept cadou pentru luna martie, noi am ales o infuzie de curaj.
Îl găsești dozat în multe dintre subiectele acestei luni, de la povestea Monicăi Columbeanu și curajul ei de a înfrunta bârfele tuturor ca să-și construiască o carieră în lumea modei și până la curajul nostru de a face prima ei copertă pentru o revistă glossy pentru femei din România; de la minunatele femei din dosar care au făcut dovada curajului lor nu doar schimbându-și viața, ci și povestind public schimbările, până la femeia care mărturisește de ce nu mai vorbește cu prietenele despre sex.
De la ele ar trebui să-ți iei doza de curaj care să te ajute să-ți începi ziua mai bine și să treci peste toate zâmbind. Ca un mic truc, ai putea să te ajuți și de câteva momente de răsfăț, un lux pe care ți-l permiți oricând (Dove e doar un exemplu).

Åži mai avem un cadou pentru tine luna aceasta.
Ne expunem în fața ta în haine noi, pregătindune să mergem împreună la o petrecere de lux.
O petrecere la care vom fi – și noi și tu – în centrul atenției pentru că vom avea cele mai cool subiecte de discuție, vom fi cele mai pline de viață, vom avea ținutele cele mai șic, dar și pentru că știm să ne facem timp să ne uităm și la cei din jur ca să le fim alături la nevoie.

Imaginează-ți că ți-ai pus o rochie extravagantă și că ai intrat într-o sală în care sunt sute de mii de ochi îndreptați către tine, doar către tine. N-ai emoții? Ca să reușești să treci printre ei și să-i faci să te placă, ai nevoie de curaj. Abia mai târziu, poți să le arăți tuturor că nu ești doar o femeie frumoasă îmbrăcată într-o rochie specială. Așa suntem și noi acum; ne-am pus rochia nouă și intrăm în sală. Cu curaj. Vă place ce vedeți?

ARTICOLE SIMILARE

CAINI VORBITORI. Pana si animalele stiu limba engleza! (VIDEO)

10 metode pentru a lua Oscarul mai ușor

realitatea

Inspira prin gestul tau

realitatea

Cinci ani de Ideo Ideis

realitatea

O cantareata din Romania s-a casatorit cu cel mai bun prieten si e insarcinata cu gemeni!

DINU PATRICIU, bolnav si cuplat cu o CHINEZOAICA? Legatura cu MONICA GABOR! Foto si dezvaluiri incredibile

Scrie un comentariu