Home > Agenda > CUTREMUR in Antena 1: ce vedete vin, ce vedete pleaca

CUTREMUR in Antena 1: ce vedete vin, ce vedete pleaca

CUTREMUR dupa cutremur x factor juriula Antena 1! După ce Connect-R l-a înlocuit pe Bendeac în juriul emisiunii „România dansează”, se aude că Pepe şi Delia se mută la „Te cunosc de undeva!”. Cel de-al cincilea sezon al emisiunii începe în această primăvară la postul tv din Băneasa.

La Antena 1 se face curăţenie de primăvară şi ordine printre vedetele care fac parte din emisiunile principale ale postului. După ce s-au făcut modificări în juriul de la „România dansează”, unde a fost cooptat Connect-R, care l-a înlocuit pe Mihai Bendeac, acum a venit rândul emisiunii de maximă audienţă „Te cunosc de undeva!” să suporte schimbări importante. Odată cu cel de-al cincilea sezon, care va debuta în această primăvară la Antena 1, din juriul show-ului nu vor mai face parte Andreea Bălan, Ozana Barabancea şi Aurelian Temişan, ci Pepe, Delia şi Maria Buză, alaturi de Andrei Aradits,  potrivit unor surse Click!

Acestea nu sunt singurele schimbări. Au fost alese şi cele opt vedete care vor face parte dintre cei care se vor travesti de-a lungul celor câteva săptâmâni pe parcursul show-ului. Printre noii concurenţi ai sezonului cinci se numără Elena Ionescu de la Mandinga, Andreea Bănică, DJ Wanda, Nicole Cherry, Doru Todoruţ de la Deepcentral, Alex Maţaev şi Florin Ristei – finalistul şi câştigătorul celui de-al treilea sozon „X-Factor”.

„Filmările vor începe în curând, deocamdată au început repetiţiile pentru show şi şedinţele foto pentru concurenţi”, a povestit o sursă din Antena 1. Până atunci, Pepe şi-a luat o scurtă vacanţă şi are de gând să plece într-o călătorie împreună cu soţia lui, Raluca, şi cu fiica lor, Maria. De altfel, surse din apropierea solistului au spus, pentru Click!, că Pepe nu a semnat încă noul contract de la Antena 1, dar că acest lucru se va întâmpla de la o zi la alta.

„Pepe a demonstrat că poate face audienţă şi, pentru că a câştigat două sezoane ale emisiunii, cei din Antena 1 s-au gândit că el este cel mai potrivit pe post de jurat, pentru noul sezon. Se simţea nevoie de o schimbare”, a mai spus sursa.

«X-Factor», ultimul sezon!

Nici emisiunea de talente „X-Factor” nu scapă de schimbări majore în noul an. După ce se zvonise că Delia pleacă din juriu, iată că lucrurile au luat o altă întorsătură. Solista rămâne pe poziţie, dar s-ar părea că Dan Bittman şi Cheloo vor fi schimbaţi şi este posibil să participe ca juraţi la alte emisiuni.

Surse din Antena 1 spun că în toamnă va fi difuzat ultimul sezon al emisiunii „X-Factor”, al patrulea, în viitor competiţia urmând să fie înlocuită cu un alt format dedicat tinerelor talente, „American Idol”, care va fi difuzat şi în România cel mai probabil din 2015.

Articole asemanatoare
malvina cervenschi la birou
Top 5 vedete care și-au închis afacerile sau sunt pe cale să o facă
Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger a fost dată afară din juriul X Factor. Cine o va înlocui?
Interviu Liviu Teodorescu: “Am castigat mai mult decat victoria in sine”
RALUCA PASTRAMA ii face al doilea copil lui PEPE

Comenteaza acest articol

CUTREMUR in Antena 1: ce vedete vin, ce vedete pleaca

by   2 min
0