Tabu
lifestyle

CUTREMURATOR! Mesaj de la fiul de 13 ani: “Tata, am UCIS-O pe mama. Vino acasa”


Un barbat a avut parte de socul vietii cand a citit mesajul trimis de fiul sau de numai 13 ani. Insa ceea ce a gasit acasa parea desprins din filmele horror.

Noah Crooks, un baiat de 13 ani din Iowa, SUA, si-a omorat mama cu 20 de focuri de arma dupa ce a incercat sa o violeze, dupa care si-a anuntat tatal printr-un SMS, noteaza Huffington Post.

“Tata, Noah sunt. Am ucis-o pe mama, din greseala. Imi pare rau. Vino acasa, te rog”, i-a scris adolescentul, iar tatal, crezand ca este vorba despre o gluma proasta, i-a sugerat baiatului sa ascunda “cadavrul”.

Detaliile oferite de politisti sunt pur si simplu socante, acestia explicand ca victima era pe jumatate goala atunci cand au ajuns ei, adolescentul fiind suspectat si de tentativa de viol.

Tatal baiatul a recunoscut ca Noah dezvoltase un comportament agresiv in ultima vreme si ca avea obiceiul sa “injunghie” cu un cutit canapeaua si alte lucruri din casa. Violenta lui incepuse sa fie observata si de catre colegii si profesorii tanarului.

Atunci cand a sunat la politie, Noah Crooks a marturisit: “Simt ca sunt nebun si stiu ca totusi nu sunt. Am incercat sa o violez, insa nu am putut. Am fost la un pas sa imi violez propria mama. Cine a mai facut asa ceva? Viata mea s-a terminat”.

ARTICOLE SIMILARE

The Last Airbender – Daca posedati copil sau un spirit tanar. Foarte tanar.

realitatea

Doamna Profesoară

realitatea

Ghici cine a plecat cu soțul în week-end

realitatea

Nadia Comăneci a avut un copil cu Ștefan Bănică Jr.?!

Declaratia lui TRAIAN BASESCU despre suspendarea sa!

Top 10 bikini în istoria filmului

realitatea

Scrie un comentariu