Tabu
Image default
CULTURELIFE & LOVE

Cynthia Nixon din “Sex and the City” s-a maritat cu iubita ei!

‭ioana ginghina si ruxandra

Dupa Ellen DeGeneres si Portia Rossi, inca un cuplu de lesbiene a fost oficializat: Cynthia Nixon (din “Sex and the City”) si iubita ei, Christine Marinoni, cu care are  relatie inca din 2004, un an dupa ce a divortat de Danny Mozes (cu care a fost maritat intre 1998 si 2003). Cuplul creste impreuna trei copii: fiul lor de 15 luni Max (Cynthia este mama biologica), dar si Samantha (16 ani) si Charles (10 ani), rezultati din relatia cu Mozes.

Cynthia (45 ani) si Christine (43 ani) s-au logodit cu trei ani in urma, in semn de solidaritate cu un mars al lesbienelor si homosexualilor. Pe atunci, casatoriile intre persoane de acelasi sex nu erau legale in statul New Yok, insa ele au inceput sa fie oficializate din vara anului trecut.

La casatoria civila, Cynthia a purtat o rochie creata de Carolina Herrera. Cynthia Nixon (“Miranda Hobbes”) are in palmares mai multe premii, intre care 2 Emmy si 1 Tony, dar a fost nominalizata si la Zmeura de Aur pentru prestatia slaba din “Sex and the City 2” (2010).

ARTICOLE SIMILARE

Shania Twain face schimbări importante în carieră

Andreea Damian

La Martina a aniversat 1 an în România

Nunta lui CONNECT-R / Album FOTO!

Sărbătoritul zilei de 2 decembrie

realitatea

6 reguli care îți protejează relația și jobul atunci atunci când te vezi cu un coleg de muncă

Andreea Damian

Quentin Tarantino a dezvăluit că scrie un roman despre un veteran din Al Doilea Război Mondial

Andreea Damian

Scrie un comentariu