Home > Agenda > Cynthia Nixon din “Sex and the City” s-a maritat cu iubita ei!

Cynthia Nixon din “Sex and the City” s-a maritat cu iubita ei!

Dupa Ellen DeGeneres si Portia Rossi, inca un cuplu de lesbiene a fost oficializat: Cynthia Nixon (din “Sex and the City”) si iubita ei, Christine Marinoni, cu care are  relatie inca din 2004, un an dupa ce a divortat de Danny Mozes (cu care a fost maritat intre 1998 si 2003). Cuplul creste impreuna trei copii: fiul lor de 15 luni Max (Cynthia este mama biologica), dar si Samantha (16 ani) si Charles (10 ani), rezultati din relatia cu Mozes.

Cynthia (45 ani) si Christine (43 ani) s-au logodit cu trei ani in urma, in semn de solidaritate cu un mars al lesbienelor si homosexualilor. Pe atunci, casatoriile intre persoane de acelasi sex nu erau legale in statul New Yok, insa ele au inceput sa fie oficializate din vara anului trecut.

La casatoria civila, Cynthia a purtat o rochie creata de Carolina Herrera. Cynthia Nixon (“Miranda Hobbes”) are in palmares mai multe premii, intre care 2 Emmy si 1 Tony, dar a fost nominalizata si la Zmeura de Aur pentru prestatia slaba din “Sex and the City 2” (2010).


Loading...

Comenteaza acest articol

Cynthia Nixon din “Sex and the City” s-a maritat cu iubita ei!

by   1 min
0