Tabu
Image default
lifestyle

Da click si ajuta o romanca frumoasa sa ajunga imaginea MARTINI!

Concursul MARTINI Royal Casting este aproape de final. Fotomodelul roman Maria Bata are sanse mari sa ajunga una dintre finalistele concursului.
Frumoasa actrita si fotomodel, concureaza pentru a deveni imaginea mondiala MARTINI. In plus, ea poate castiga un contract in valoare de 150 000 de euro, 12 perechi de pantofi Christian Louboutin si 12 tinute semnate de designeri celebri.

Maria Bata face parte din grupul celor 28 de semifinaliste. Ele provin din 23 de tari si au fost selectionate din peste 3.500 de concurenti. Semininalistele au fost impartite in patru grupuri, Maria Bata facand parte din Grupul 2. Toate probele la care au fost supuse au fost filmate si pot fi vizionate pe facebook.com/MARTINI®.

Ea a reusit deja sa depaseasca alte femei frumoase din concurs, iar acum este foarte aproape de finala. Sistemul de votare permite oricarui utilizator de Facebook sa o ajute pe Maria Bata sa devina imaginea MARTINI. Astfel, pentru a vota pentru Maria, utilizatorii facebook trebuie sa acceseze pagina Facebook.com/MARTINI®.

Daca va reusi sa stranga voturile necesare, Maria Bata va fi prima pe lista Grupului 2. Astfel, ea va pleca la finala organizata la Milano, unde se va decide imaginea brandului.

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

NUNTĂ ELENA BĂSESCU. Mireasa a postat noi imagini pe Twitter

Vedete de la Hollywood care nu mai sunt bombe sexy

realitatea

Kate Moss : “Sunt mamă în fiecare zi-

realitatea

Epilarea inghinala poate fi fatala!

Cancer la feminin

realitatea

Premiul Henkel pentru artă 2008

realitatea

Scrie un comentariu