Tabu
Image default
BEAUTY

Dacă dormi în această poziție vei face riduri mai repede

Îmbătrânirea pielii este un proces normal atunci când înaintăm în vârstă. Dar anumite obiceiuri pot accelera acest proces, fără să ne dăm seama. Ridurile pot apărea mai repede dacă dormim pe o parte, sunt de părere specialiștii în cosmetică. Atunci când dormim în această poziție, perna presează pielea din colțurile externe ale ochilor. Dacă ai obiceiul să dormi așa în fiecare noapte, câteva ore bune, pielea din această zonă își pierde elasticitatea și apar ridurile.

Conform datelor oferite de specialiștii în somnologie de la UK Sleep Assessment and Advisory Service, circa 41% dintre noi dormim pe o parte.

Dacă doar în această poziție vei dormi liniștită, o soluție pentru prevenirea și netezirea ridurilor ar fi masca de ochi din mătase cu oxid de cupru. Aceasta ajută la regenerarea celulară a pielii din jurul ochilor în timpul somnului, reducând totodată liniile fine și ridurile talpa gâștei.

De evitat sunt și pernele din bumbac, deoarece împiedică pielea să alunece pe suprafața acestora și să revină la forma inițială, lucru care poate cauza apariția ridurilor. Mătasea este o alternativă mai prietenoasă cu tenul, deoarece este fabricată din fibre naturale și este hipoalergenică. Aceasta permite pielii să respire și astfel se reduc șansele de apariție a ridurilor.

ARTICOLE SIMILARE

„Barbie Botox”, procedura care le oferă femeilor „gât în formă de lebădă”

Andreea Damian

Iată de ce laptele este cel mai bun anticearcăn natural

Andreea Damian

Eva Longoria dezvăluie sfatul rapid și ieftin pentru a camufla părul alb între două colorări

Andreea Damian

Reduceri în plină vară la Tan-tation

realitatea

Reese Witherspoon primește sfaturi de make-up de la fiica sa

Andreea Damian

Seductive Elixir, by Naomi Campbell

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu