Home > beauty > Dacă dormi în această poziție vei face riduri mai repede

Dacă dormi în această poziție vei face riduri mai repede

riduri

Îmbătrânirea pielii este un proces normal atunci când înaintăm în vârstă. Dar anumite obiceiuri pot accelera acest proces, fără să ne dăm seama. Ridurile pot apărea mai repede dacă dormim pe o parte, sunt de părere specialiștii în cosmetică. Atunci când dormim în această poziție, perna presează pielea din colțurile externe ale ochilor. Dacă ai obiceiul să dormi așa în fiecare noapte, câteva ore bune, pielea din această zonă își pierde elasticitatea și apar ridurile.

Conform datelor oferite de specialiștii în somnologie de la UK Sleep Assessment and Advisory Service, circa 41% dintre noi dormim pe o parte.

Dacă doar în această poziție vei dormi liniștită, o soluție pentru prevenirea și netezirea ridurilor ar fi masca de ochi din mătase cu oxid de cupru. Aceasta ajută la regenerarea celulară a pielii din jurul ochilor în timpul somnului, reducând totodată liniile fine și ridurile talpa gâștei.

De evitat sunt și pernele din bumbac, deoarece împiedică pielea să alunece pe suprafața acestora și să revină la forma inițială, lucru care poate cauza apariția ridurilor. Mătasea este o alternativă mai prietenoasă cu tenul, deoarece este fabricată din fibre naturale și este hipoalergenică. Aceasta permite pielii să respire și astfel se reduc șansele de apariție a ridurilor.

Articole asemanatoare
riduri în jurul gurii
Cele 7 obiceiuri din cauza cărora faci riduri în jurul gurii
crema
Crema cu efect imediat care reduce ridurile fine din jurul gurii
riduri
Secrete antiîmbătrânire pe care dermatologii le împărtășesc doar prietenilor
ridurile
Ce trebuie să consumi pentru a preveni apariția ridurilor

Dacă dormi în această poziție vei face riduri mai repede

by Andreea Damian   1 min
1