Home > Lifestyle > Daca o bate astazi pe Sarapova, Simona Halep castiga o suma fabuloasa! Daca pierde, ia aproape un milion de euro!

Daca o bate astazi pe Sarapova, Simona Halep castiga o suma fabuloasa! Daca pierde, ia aproape un milion de euro!

Simona Halep se bate astazi pentru glorie, dar si pentru o suma uriasa de bani.

Numai pentru accederea in finala turneului de la Roland Garros, Simona Halep va incasa un cec in valoare de 825.000 de euro, indiferent de rezultatul confruntarii de astazi cu Maria Sarapova.
Insa in eventualitatea fericita a unui succes memorabil in fata rusoaicei, constanteanca noastra isi va dubula veniturile dupa expeditia franceza, urmand sa incaseze 1.650.000 de euro, adica exact dublul sumei pe care o primeste daca ar ceda partida. Ar fi de departe cea mai mare suma castigata de un sportiv roman pentru un singur meci, turneele de Grand Slam fiind campioane la capitolul premii pentru sportivi

Articole asemanatoare
Simona Halep
Cum se pregătește Simona Halep pentru a reveni în circuit
Sloane Stephens
Cine este Sloane Stephens, considerată noua Serena Williams a tenisului mondial
GALERIE FOTO. Cum se îmbracă Simona Halep după ce a semnat contractul cu noul sponsor
Inspira-te din stilul Simonei Halep

1 Response

  1. gheorgica

    Doar la bani va este gandul! Indiferent de rezultat,consider ca Simona reuseste sa mai schimbe imaginea femeilor din romania. Ea confirma ca Romania are inca o mare capacitate de regenerare si ca o femeie poate face bani nu doar ca amanta de politician,fotbalist sau bandit.Fata asta merita o sustinere mai mare din partea femeilor. Din ce vad io sunt cam mute la faza asta sau le este rusine cand vad ca cineva castiga bani cinstiti? Simona mai demoleaza si din miturile devenite faraonice cu nastase si tiriac. Simona este o gura de oxigen si speranta de care Romania are nevoie. Rezultatul nu mai conteaza, fata asta este o valoare. Nu pot sa spun decat BRAVO SIMONA HALEP!

Comenteaza acest articol

Daca o bate astazi pe Sarapova, Simona Halep castiga o suma fabuloasa! Daca pierde, ia aproape un milion de euro!

by   <1 min
1