Tabu
Image default
lifestyle

DAKOTA FANNING s-a dezbracat in primul film de dupa 18 ani! FOTO!

DAKOTA FANNING, fostul copil-minune de la Hollywood, nu are prea mare succes cu scenele nud din ultimul ei film, in care joaca alaturi de Elizabeth Olsen. In “Very Good Girls”, cele doua joaca doua personaje pornite in cautarea aventurii si a pierderii …virginitatii, scenariul reclamand si cateva scene in care tanara actrita trebuie sa se dezbrace complet. Totusi, niciun mare studio nu a dorit sa cumpere ideea! Dakota Fanning are 18 ani, însă cariera ei la Hollywood a început la cinci ani, cu un rol episodic în ER – “Spitalul de urgenţă”. Ea şi-a consolidat rapid statutul de copil vedetă, cu roluri în filme celebre precum I am Sam (2001), Man on Fire (2004), War of the Worlds/Războiul Lumilor (2005) şi Charlotte’s Web (2006). Fanning a devenit între timp unul dintre cele mai tinere şi promiţătoare staruri de la Hollywood, cel mai recent succes fiind rolul din Twilight Saga/Saga Amurg.
În ciuda vârstei ei, Fanning a lucrat deja cu nume grele precum Steven Spielbeg, Robert de Niro, Tom Cruise sau Denzel Washington şi are la activ peste 30 de filme. Ea a reuşit, de asemenea, să facă faţă cu brio succesului venit rapid şi la o vârstă fragedă, evitând eşecuri în carieră precum cele ale lui Macaulay Culkin sau Lindsay Lohan.
In 2007, Dakota a mai jucat un rol controversat in filmul “Hounddog”, in care intruchipa o fetita de 12 ani violata cu salbaticie.

ARTICOLE SIMILARE

Dieta anti-dieta cu care a slabit 25 de kilograme!

Jonathan Rhys Meyer, arestat

realitatea

Festivalul Filmului Belgian Francofon

realitatea

Ryan Phillippe: Voi renunţa la actorie!

realitatea

Record SEXY pentru INNA la piscina! FOTO

realitatea

EXCLUSIV TABU.RO Interviu Andreea Bălan

realitatea

Scrie un comentariu