Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Dakota și Elle Fanning, față în față în cea mai frumoasă provocare din carieră

Elle și Dakota Fanning joacă pentru prima oară împreună în roluri de surori. Elle, 21 de ani și sora sa mai mare, Dakota, de 25 de ani, fac echipă pentru o adaptare a celui mai bine vândut roman al lui Kristin Hannah din 2015 „The Nightingale”(Privighetoarea), sub regia actriței Mélanie Laurent, de 36 de ani, câștigătoarea a unui premiu SAG pentru rolul din „Inglourious Basterds”.

Cartea, care are acțiunea plasată în Franța celui de-al Doilea Război Mondial, este bazată pe o poveste adevărată. Două surori trebuie să ia decizii dificile pentru a supraviețui atunci când naziștii le invadează țara.

The Nightingale (Privighetoarea) a fost publicat în 2015.

Surorile Fanning au mai jucat împreună în drama dinlui Sean Penn din 2001, „I Am Sam”, dar au interpretat același personaj, Lucy, la vârste diferite și nu au realizat împreună scene.

Elle și Dakota au dat publicității o declarație comună pentru a sărbători momentul. „Am jucat același personaj la vârste diferite, dar nu am jucat niciodată față în față pe platourile de filmare. De ani buni, am căutat un film care să ne aducă împreună și apoi a apărut această bijuterie”, au spus actrițele. „Ca surori, să împărtășim platourile de filmare, în timp ce aducem la viață o poveste cu surori atât de puternică este un vis devenit realitate.”, au adăugat cele două.

Elle, care a jucat în filmul „Galveston” (2018), regizat de aceeași Mélanie Laurent, va apărea în „The Great”, de la Hulu, o miniserie despre Ecaterina cea Mare. Dakota li se alătură lui Daniel Brühl și Luke Evans pentru „The Angel of Darkness”, o continuare a serialului „The Alienist” (2018), nominalizat la Emmy, bazat pe romanele lui Caleb Carr.

ARTICOLE SIMILARE

Designerul Cristina Săvulescu e copia fidelă a mamei soțului sau, fosta crainica TV Delia Budeanu

Tabu Tabu

5 ani de închisoare pentru o actriță după ce a purtat o rochie „indecentă”

Andreea Damian

Cum să te descurci cu oamenii care îți scurg energia

Andreea Damian

Ruby și-a surprins din nou fanii

Tabu Tabu

Relația lesbiană pe care a avut-o Whitney Houston, subiectul unei cărți scrise chiar de fosta ei iubită

Andreea Damian

Diana Dumitrescu din nou aniversată de soțul ei

Tabu Tabu

1 comentariu

Scrie un comentariu