Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Dakota și Elle Fanning, față în față în cea mai frumoasă provocare din carieră

Elle și Dakota Fanning joacă pentru prima oară împreună în roluri de surori. Elle, 21 de ani și sora sa mai mare, Dakota, de 25 de ani, fac echipă pentru o adaptare a celui mai bine vândut roman al lui Kristin Hannah din 2015 „The Nightingale”(Privighetoarea), sub regia actriței Mélanie Laurent, de 36 de ani, câștigătoarea a unui premiu SAG pentru rolul din „Inglourious Basterds”.

Cartea, care are acțiunea plasată în Franța celui de-al Doilea Război Mondial, este bazată pe o poveste adevărată. Două surori trebuie să ia decizii dificile pentru a supraviețui atunci când naziștii le invadează țara.

The Nightingale (Privighetoarea) a fost publicat în 2015.

Surorile Fanning au mai jucat împreună în drama dinlui Sean Penn din 2001, „I Am Sam”, dar au interpretat același personaj, Lucy, la vârste diferite și nu au realizat împreună scene.

Elle și Dakota au dat publicității o declarație comună pentru a sărbători momentul. „Am jucat același personaj la vârste diferite, dar nu am jucat niciodată față în față pe platourile de filmare. De ani buni, am căutat un film care să ne aducă împreună și apoi a apărut această bijuterie”, au spus actrițele. „Ca surori, să împărtășim platourile de filmare, în timp ce aducem la viață o poveste cu surori atât de puternică este un vis devenit realitate.”, au adăugat cele două.

Elle, care a jucat în filmul „Galveston” (2018), regizat de aceeași Mélanie Laurent, va apărea în „The Great”, de la Hulu, o miniserie despre Ecaterina cea Mare. Dakota li se alătură lui Daniel Brühl și Luke Evans pentru „The Angel of Darkness”, o continuare a serialului „The Alienist” (2018), nominalizat la Emmy, bazat pe romanele lui Caleb Carr.

ARTICOLE SIMILARE

SINUCIDEREA controversata a unui idol rock

realitatea

Cum și-a distrus Mihaela Rădulescu hainele în pădure

Tabu Tabu

Povestea fascinantă a lui Marie Tussaud și a imperiului ei de ceară

Andreea Damian

“Îmi placi foarte mult! Pupă-mă!”

realitatea

Salma Hayek nu se spală dimineața pe faţă. Motivele uimitoare pentru care ar trebui să-i copiem obiceiul

Andreea Damian

Ultima șansă pentru un loc la concertul Sting!

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu