Tabu
Image default
lifestyle

DallesGo! incep inscrierile pentru a doua serie de cursuri profesionale

DallesGo a inceput promovarea si inscrierile pentru sesiunea de primavara, adaugand la programa deja cunoscuta trei cursuri noi FOTOGRAFIE DE MODĂ,  RELATII PUBLICE,  BEAUTY.

FOTOGRAFIE DE MODĂ – Unul dintre cei mai apreciați fotografi de modă de la noi, IONUÅ¢ STAICU, a reunit o echipă de profesioniști în domeniu: MIHAI MUSCELEANU (care pune la dispoziție aparatură foto de ultimă oră) și OANA VASILACHE, fashion editor la revista Glamour. Împreună vor simula realizarea de editoriale de modă și îți vor dezvălui detaliile legate de aparatele folosite, lumină, scenografie, styling etc.

RELATII PUBLICE – Cu o experiență de 15 ani în comunicare, atât în domeniul relațiilor publice cât și al publicității, membru al Public Relations Society of America din 2003, SORANA SAVU, Senior Partner la Premium Communication, va sustine un curs introductiv in secretele relatiilor publice, parcurgand istoria PR-ului de la media relations la social media relations.

BEAUTY – Industria frumuseții este una dintre cele mai vechi industrii cu profit. Cursantii vor descoperi trucurile îngrijirii personale, vor învăța despre tendințe în frumusețe și vor afla de la ALICE BURSUC, Beauty&Grooming Director pentru Liberis Publications, cum arată lumea unui redactor de frumusețe.

Programul cursurilor permite accesul studentilor si dar si profesionistilor, toate incepand dupa ora 18:00. Fiecare curs include 12 intalniri saptamanale, incepand cu data de 21 martie.

Pe langa cele trei subiecte noi, DallesGo reia temele de studiu din sesiunea de toamna.

STILISM & TENDINÅ¢E ÎN MODĂ – Stilistul MARIAN PĂLIE și prof. IOANA AVRAM vor susține în continuare cele trei module de curs, destinate celor care își doresc să își înceapă cariera de stilist de fashion sau celor care vor să aprofundeze noțiuni legate de stilurile vestimenare. Printre altele, structura cursului conține un ghid practic de imagine și stil.

MAKE-UP – Sustinut de ALINA BRĂILESCU, make up artist cu o carieră îndelungată și spectaculoasă în domeniu, alături de SEPHORA, cursul de make-up permite cursantilor sa descopere detaliile fizionomiei si modul in care trasaturile pot fi estompate sau puse in valoare prin culoare si prin arta machiajului.

DESIGN INTERIOR – Arh. GIUSEPPE LABIANCA, florentin și carismatic, pasionat de arte, va susține această serie de cursuri dedicate designului interior. Cursul ofera ocazia de a invata si a pune în practică regulile universale, dar si de a le incalca in buna cunostinta de cauza. Pe lângă workshop-urile “how to”, cursantii vor învăța despre culori, materiale, texturi, etc

« Organizam aceste cursuri pentru că ne dorim să descoperim si cultivam talente și să le promovăm în aceste domenii », spune Cristi Banica, coordonator DallesGo.  « Reunind profesorii si cursantii nostri, ne-am propus să creăm o comunitate de oameni interesați de tot ceea ce înseamnă artă, creativitate și profesionalism adevărat.
Prima sesiune din toamna si reactiile imédiate la campania de promovare a cursurilor din primavara arata că este nevoie de aceste cursuri, ca oamenii isi doresc sa descopere domenii noi, sa-si transforme pasiunile in profesii sau sa se perfectioneze, » continua el.

Fiecare curs va avea o finalitate concretă, pentru toți participanții, indiferent de modulul ales. În foyer-ul Universitătii Populare Ioan I. Dalles vor avea loc expoziți, târguri și alte manifestări legate de domeniul fiecărui curs în parte.

Cursurile DallesGo aduc un aer proaspat, contemporan si sunt destinate oamenilor moderni, cu venituri medii și peste medii, conectați la tot ceea ce este nou, provenind din medii diferite și cu diverse preocupări. Pentru ei, DallesGo a creat un produs de top, cu profesori care excelează în domeniile lor, au cariere spectaculoase și au disponibilitatea și dorința să transmită mai departe tainele meseriilor lor.

ARTICOLE SIMILARE

Club Tabu in alb cu Oana Cuzino si Dove

realitatea

Omul care se holba la capre – Åži cu asta am zis (aproape) tot

realitatea

KELLY OSBOURNE a slabit 23 kg si arata superb! 12 FOTO

CULINAR TABU: Pui cu unt și migdale

realitatea

Heidi Klum: “Sunt obsedată de sâni!”

realitatea

Mariah Carey, degeaba în scaunul cu rotile – FOTO

realitatea

Scrie un comentariu