Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Dame Julie Walters a crezut că Mamma Mia 2 va fi “groaznic”

Actrița Dame Julie Walters spune că atunci când a auzit că filmul Mamma Mia! din 2008 va avea un sequel, s-a îngrijorat că acesta ar putea fi “groaznic”.

Actrita britanică, în rolul Rosie din film, a acceptat până la urmă să joace în partea a doua a filmului – Mamma Mia! Here We Go Again, alături de Meryl Streep, Amanda Seyfried și Pierce Brosnan plus noii membri ai echipei: Lily James și Cher.

Dame Julie spune că la început a fost foarte sceptică: “Prima mea reacție când agentul meu mi-a spus că se face Mamma Mia 2 a fost: <Oh, Dumnezeule, nu, va fi groaznic!> Dar scenariul a fost atât de bun, fantastic, cred că este chiar mai bun decât primul.”

În 2008, filmul Mamma Mia! bazat pe muzicalul cu același nume, a făcut 615 de milioane (466 de milioane de lire) în box-office.

Continuarea are la bază complotul original, dar va conține și flashback-uri cu Lily James care joacă versiunea mai tânără a personajului Donna – jucat în prima parte de Meryl Streep.

Dame Julie a spus că sunt câteva lucruri care s-au schimbat vizibil de la primul film și că fără îndoială că toată lumea va arăta cu 10 ani mai în vârstă însă a fost foarte încântată de colaborarea ei cu Cher a cărei fană declarată este.

Ol Parker, scenaristul emoționantului The Best Exotic Marigold Hotel, este scenaristul și regizorul acestei continuări, după o poveste scrisă de Catherine Johnson, Richard Curtis. Benny Andersson și Björn Ulvaeus au compus cântecele și versurile și sunt producători executivi alături de Tom Hanks, Rita Wilson, Phyllida Lloyd, Richard Curtis și Nicky Kentish Barnes.

ARTICOLE SIMILARE

Cum se simte Bodo și când se întoarce la muncă cu Proconsul

Tabu Tabu

Helena Bonham Carter își amintește că l-a înfruntat și ea pe Harvey Weinstein

realitatea

Metoda periculoasă pentru mărirea buzelor la care apelează tinerele

Andreea Damian

Dragoș Bucur este bolnav! Ce a pățit actorul

Tabu Tabu

O plajă din Italia introduce taxă de intrare pentru a reduce supraaglomerația

Andreea Damian

Steaua lui Donald Trump de pe Hollywood Walk of Fame a ajuns „după gratii”

Andreea Damian

Scrie un comentariu