Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Dan Bittman a dat răspunsul neașteptat despre vaccinare. Se imunizează sau nu anti-Covid?

Dan Bittman, care a făcut numeroase declarații controversate în ultimele luni legate de pandemie și restricțiile impuse de autorități, a dezvăluit recent dacă are de gând să se vaccineze anti-Covid sau nu.

„Deocamdată aștept să văd. Nu știu. Eu n-am spus niciodată, fraților, nu vă vaccinați, să nu purtați mască, nu vă feriți de virus. Eu mă iau de o situație imbecilă creată de un an de zile. Eu n-am nicio dilemă medicală și respect toate părerile bazate fundamentate, dar realitatea ne contrazice”, a spus Dan Bittman la un post de televiziune.

Artistul spunea, în urmă cu câteva luni, că el crede în existența infecției cu coronavirus, dar nu consideră că este atât de periculoasă pe cum se spune.

Nu sunt coronasceptic. Cred în coronavirus, dar cred și în oameni deștepți, cred în lideri adevărați, în măsuri adevărate, nu în frică, nu în groază băgată în populație și în oameni care nu gândesc nici de aici până în geam. În calitatea mea de părinte de trei băieți sunt foarte îngrijorat de ce se întâmplă, dar viața de nouă luni de zile ne-a demonstrat că virusul nu e atât de letal pe cât ni s-a spus în prima parte, că măsurile, aici în România, au fost luate în batjocură, că în timp ce mie mi se spunea să stau acasă, domnul președinte și domnul prim-ministru făceau cel mai grav desant aerian văzut de mine vreodată, cu sute de mii de români plecați la muncă în Germania. Atunci e normal să nu mai cred în condițiile acestor oameni și să spun că trebuie să vină altcineva să dreagă situația”, spunea Dan Bittman în urmă cu câteva luni.

ARTICOLE SIMILARE

Fost director Paramount: Netflix a cucerit studiourile. Hollywood este irelevant acum

Andreea Damian

Nick Carter a obţinut ordin de restricţie împotriva fratelui său, Aaron

Andreea Damian

Angelina Jolie de România, imagini de colecţie cu ea, bebelușul ei și mama sa

Tabu Tabu

De ce Prințesa Diana i-a oferit mai multă iubire și atenție lui Harry

Andreea Damian

Tendințe păr 2021 | Bretonul cortină, tunsoarea virală de pe TikTok

Andreea Damian

New couple alert! Mădălina Ghenea se iubește cu un fotbalist, cu 12 ani mai tânăr decât ea

Andreea Damian

Scrie un comentariu