Home > Lifestyle > Stiri > DAN BITTMAN in spital la Viena?

DAN BITTMAN in spital la Viena?

Imediat dupa concertul obositor pe care artistul l-a sustinut sambata seara, la Baia Mare, Dan Bittman ar fi plecat de urgenta la Viena.

Ultima apartie a lui Dan Bittman a fost in cadrul Festivalului Castanelor. Acolo, artistul  nu pare sa fi avut probleme de sanatate. A inceput show-ul in forta, ba chiar mai mult si-a prelungit concertul, la solicitarile fanilor. Se pare ca inainte de a pleca spre Viena, solistul formatiei Holgraf a fost consultat si de mai multi medici din Capitala.

Surse apropiate ale solistului sustin ca acesta ar fi apelat la serviciile aceleiasi clinici din Viena – AKH, in care a fost internata si Teo Trandafir, in urma cu ceva timp.

Totusi, zvonurile conform cărora juratul X Factor, Dan Bittman, suferă de o stenoză carotidiană (ingustarea arterei in zona carotidei) şi  este internat de urgenţă într-o clinică de specialitate din  Viena au fost infirmate chiar de către artist. „Într-adevăr, sunt în Viena, însă doar pentru că am preferat să mă refugiez  puţin într-un loc de suflet, după o perioadă extraordinar de aglomerată. În  ultimele zile am fost prins între filmările pentru X Factor şi concertele  Holograf (chiar sâmbătă am susţinut un super concert la Baia Mare, de  Sărbătoarea Castanelor), încât mi-am dorit foarte tare câteva clipe de relaxare.  Fanilor mei însă le spun să stea liniştiţi, sunt foarte bine, la Viena  într-adevăr, unde savurez un carpaccio de ton!”, a declarat Bittman pentru Libertatea.ro.

Articole asemanatoare
BITTMAN si-a pierdut de tot vocea? Alte concerte anulate! Din ce fac BANI in lipsa membrii trupei Holograf

Comenteaza acest articol

DAN BITTMAN in spital la Viena?

by   1 min
0