Tabu
Image default
CULTURE What's hot

DAN DIACONESCU, din nou pe ecran! Unde e noul OTV!

dan-diaconescu-directDan Diaconescu revine în televiziune. Fostul prezentator şi fost patron al OTV va avea un talk-show la România TV, emisiune care se va întinde pe tot parcursul nopţii, aşa cum ne-a obişnuit jurnalistul.

Fostul patron al OTV Dan Diaconescu se reîntoarce în teelviziune. Jurnalistul va va avea propria emisiunea la Romania TV, un talk show care va începe din 15 iulie şi care va fi una demna de cartea recordurilor. Şi asta pentru că începe la 23:00 şi se încheie la 06:00.

Dan Diaconescu a pierdut licenţa postului OTV în ianuarie 2013, pentru neplata mai multor amenzi.

Dan Cristian Diaconescu (n. 9 decembrie 1967, orașul Caracal) este un ziarist român, politician, prezentator, fondator al televiziunilor OTV și DDTV. Este absolvent al Facultății de Mecanică din București. În 2010, el a format Partidul Poporului. Diaconescu a devenit celebru datorită emisiunii Dan Diaconescu Direct de pe OTV și serialului Elodia care s-a desfășurat în 2008-2009, în timpul căruia avocata cu același nume, dispărută în urma unei presupuse crime, era căutată de autorități și reporterii OTV. Diaconescu a fost reținut în iunie 2010 de Direcția Națională Anticorupție, sub suspiciunea de șantaj. Diaconescu/OTV a fost învinuit de a-i fi cerut bani primarului unei comune din Ardeal, în schimbul nepublicării unor date compromițătoare. Diaconescu a fondat, la 29 noiembrie 2010, Partidul Poporului, ideea înfințării acestui partid plecând de la un cetățean cu reședința la Cugir. El a activat, în alegerile locale din 2012, promovându-și candidații și criticând pe cei ai partidelor post-decembriste, sub îndemnul “Jos ciocoiul din primărie”. Diaconescu și-a lansat candidatura pentru alegerile prezidențiale, ce vor avea loc în 2014.

Diaconescu a fost desemnat să candideze pentru un mandat de deputat de Gorj, în colegiul electoral 1, contra-candidatul său fiind premierul de atunci, Victor Ponta. A pierdut alegerile, și a ratat intrarea în Parlament la redistribuire. Prin urmare, a anunțat retragerea din politică
Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/dan-diaconescu-emisiune-romania-tv-va-dura-toata-noaptea-498457.html#ixzz36PQLeCGX

ARTICOLE SIMILARE

Controversă: noul film Disney – Aladdin fetișizează Orientul Mijlociu și-l transformă într-o glumă?

realitatea

Influencerii de pe Instagram sunt atrași de Cernobîl ca moliile de bec

Dora Constantinovici

Bucurestiul in weekend – 18-20 noiembrie

realitatea

Berlin: anchetă în cazul misterioasei distrugeri a 70 de opere de artă, realizată în aceeași zi, în muzee diferite

Ciocîrlan

A murit ultima supraviețuitoare din „Pe aripile vântului”

Andreea Damian

Cum ma racoresc vara – bere cu ghimbir!

realitatea

Scrie un comentariu