Tabu
Image default
PEOPLE

Dan Helciug, aniversare specială pentru fiica lui

Mare eveniment mare pe data de 4 iunie în familia solistului de la Spitalul de urgență. Pentru că Dan Helciug alături de soția sa Elena Helciug și cu fiul lor Luca și restul familiei, au sărbătorit-o pe Ruxandra, fiica lor cea mică. Iar evenimentul a avut loc undeva la țară, departe de capitală, acolo unde a fost o super petrecere.

ruxandra helciug
ruxandra helciug

Familia cântărețului de la Spitalul de urgență a pus la cale din timp evenimentul și au adus special din capitală tot ce era nevoie pentru această petrecere specială. Tortul a fost o comandă specială, la fel și unul dintre cadourile primite de aniversată, o super bicicletă cu care să se plimbe pe la țară. “7 ani cu voinicie, Domnița Ruxi a tot ras de Domnie. Născută pe 4 iunie împreună cu “sora”

familia helciug
familia helciug

ei de peste ocean Angelina Jolie. “Tati vreau să fiu actriță” Încep să simt un pic de stres… am nevoie de licență de port-armă, de manager…ehe”, a scris Dan Helciug pe pagina sa de socializare. Micuța Ruxi, care este energică, a sărbătorit alături de familie și prieteni cu sucuri, tort și baloane și s-a jucat cu verișorii și fratele ei mai mare Luca prin curtea casei de la țară, unde au stat în perioada de izolare.

ARTICOLE SIMILARE

Shakira îşi poartă copiii după ea în turneu

Andreea Damian

Gwen Stefani spune că se află la finalul carierei sale muzicale

realitatea

Cleopatra Stratan vrea doar un singur bărbat în viața ei

Tabu Tabu

Fiica lui Steven Spielberg, starletă în filme pentru adulți, a fost arestată

Andreea Damian

SHARON STONE, cea din “Basic Instinct”, a disparut! FOTO

O celebritate își vinde cu 12.000 $ lacrimile strânse după despărțirea de iubit

Andreea Damian

Scrie un comentariu