Home > Vedete > Dan Helciug, aniversare specială pentru fiica lui

Dan Helciug, aniversare specială pentru fiica lui

danhelciug

Mare eveniment mare pe data de 4 iunie în familia solistului de la Spitalul de urgență. Pentru că Dan Helciug alături de soția sa Elena Helciug și cu fiul lor Luca și restul familiei, au sărbătorit-o pe Ruxandra, fiica lor cea mică. Iar evenimentul a avut loc undeva la țară, departe de capitală, acolo unde a fost o super petrecere.

ruxandra helciug

ruxandra helciug

Familia cântărețului de la Spitalul de urgență a pus la cale din timp evenimentul și au adus special din capitală tot ce era nevoie pentru această petrecere specială. Tortul a fost o comandă specială, la fel și unul dintre cadourile primite de aniversată, o super bicicletă cu care să se plimbe pe la țară. “7 ani cu voinicie, Domnița Ruxi a tot ras de Domnie. Născută pe 4 iunie împreună cu “sora”

familia helciug

familia helciug

ei de peste ocean Angelina Jolie. “Tati vreau să fiu actriță” Încep să simt un pic de stres… am nevoie de licență de port-armă, de manager…ehe”, a scris Dan Helciug pe pagina sa de socializare. Micuța Ruxi, care este energică, a sărbătorit alături de familie și prieteni cu sucuri, tort și baloane și s-a jucat cu verișorii și fratele ei mai mare Luca prin curtea casei de la țară, unde au stat în perioada de izolare.

Articole asemanatoare
danhelciug
Ce a făcut Dan Helciug alături de familia sa departe de București
dan helciug
Dan Helciug a prezis pandemia in videoclipul piesei “Da’Vai” lansat anul trecut

Comenteaza acest articol

Dan Helciug, aniversare specială pentru fiica lui

by Tabu Tabu   1 min
0