Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Dan Helciug a prezis pandemia in videoclipul piesei “Da’Vai” lansat anul trecut

Nu este Nostradamuds, insa coincidenta sau nu solistul Dan Helciug a prezis parca aceaste vremuri de pandemie in care se poarta masti. Solistul trupei Spiatalul de urgenta a filmat un videoclip la piesa “Da’Vai” pe care a lansat-o in noiembrie 2019. Insa pe atunci nu stia ca o sa fie pandemie, o sa fie nebunie.
Am vrut sa aflam pe la Dan Helciug cum de a fost un Nostradamus si ca a prezis ce urma sa se intample in intreaga lume inca de anul trecut. “Acum îmi dau seama, ca în noiembrie 2019, coincidenta sau nu, parca am prevazut ceea ce o sa se întâmple. Fotografiile alaturate sunt de la filmarea videoclipului piesei Da’Vai..

dan helciug si spitalul de urgenta
dan helciug si spitalul de urgenta

La filmare, trupa Spitalul de Urgenta a cantat în stradă, îmbrăcata în doctori.. cu măști de protecție pe fata. Pana și textul scris de mine parca anunța, coincidenta sau nu, ceea ce a urmat. “Bate vântul de la răsărit… Cel de la apus s-a înăsprit. Canta cucul, plânge via, de răsună România.. Lumea a plecat.. Bate vântul în sat”, ne-a martusrisit Dan Helciug care este cel care a facut muzica, textul si conceptul. Acum solistul s-a mutat cu sotia si copiii la tara, undeva langa Bucuresti, de unde face live-uri pentru fanii lui pe paginile lui de socalizare.

ARTICOLE SIMILARE

Femeia care seamănă leit cu Jennifer Lopez face senzație pe Internet

Andreea Damian

Roman Polanski a dat în judecată Academia Americană de Film

Andreea Damian

Cât timp poate supraviețui coronavirusul pe ecranul tactil al telefonului și pe bancnote

Andreea Damian

Alina Pușcaș a avut vara asta trei vacanțe

Tabu Tabu

Dovada indubitabilă că Jennifer Aniston speră la o împăcare cu Brad Pitt

Andreea Damian

Laura Cosoi inspirată de fiica sa pentru o nouă colecție

Tabu Tabu

Scrie un comentariu