Tabu
Image default
lifestyle

DAN NEGRU o desfiinteaza pe ALEXANDRA STAN

Dan Negru a postat si el, pe pagina de Facebook, o reactie vis-a-vis de subiectul care face mare vâlvă in aceste zile: Alexandra Stan.
Prezentatorul de televiziune crede că, incepând de astăzi, Alexandra Stan va fi foarte cunoscută la noi in tară. Scandalul din ultimele zile, dar mai ales modul in care s-a prezentat in fata camerelor i-au oferit, spune el, notorieteatea unei adevărate celebrităti din tara noastra.

“Cand am vrut s-o invitam pe Alexandra Stan intr-un show de tv toti din echipa m-au convins ca fata e o anonima pentru publicul larg din Romania. Asa si e! Pentru romanul de rand Alexandra Stan, cu toate performantele din topurile internationale, e necunoscuta pentru ca asa si-a cladit probabil imaginea, departe de televiziunea si presa din Romania. Era oarecum intangibila… De azi, cu pijamalele si bulendrele la vedere si cu ochii vineti aratati pe toate televiziunile, fatuca cu Billboardul a intrat in randul celebritatilor romance. O fila noua intr-o carte veche numita ‘Ratarea la romani’…” a scris Dan Negru pe Facebook.

Alexandra Stan a fost batuta mar de impresarul ei Marcel Prodan, cu care avea si o relatie amoroasa. Desi cantareata primea doar 20% din onorarii si trebuia sa-si cumpere singura hainele de scena, cand a indraznit sa-si ceara drepturile pe ultimele 6 luni.

ARTICOLE SIMILARE

Ca-n “Ally McBeal” – Metoda care previne aparitia ridurilor

Heidi Klum are sânii prea mari?

realitatea

GRACE JONES, aparitie exploziva la Concertul Jubiliar dedicat Reginei

Pas du Tout prezinta METHODISTA – FW 2014-2015 Collection

Mercedes-Benz Viano, tărâmul eroilor

realitatea

,,Parcurile Viitorului-, ca să știi unde te vei plimba în curând

realitatea

Scrie un comentariu