Tabu
LIFESTYLE What's hot

Dan Negru, atacat de gay: “Te credeam mai destept! Rusine!”

Prezentatorul TV si-a dezamagit crunt o parte din fani cu afirmatiile pe care le-a facut legat de un subiect foarte sensibil, si pentru opinia exprimata public Dan Negru nu a scapat nepedepsit, fiind acuzat ca instiga la violenta.

Moderatorul de la Antena 1 a dezvaluit ca in ultima vreme a primit o gramada de mesaje de la diverse persoane care au inteles gresit pozitia lui legat de statul homosexualilor in societate.

Prezentatorul a pus pe Facebook o scisoare de la o persoana care-l acuza ca este intolerant.

“Dane, te credeam mai destept si mai tolerant. Suntem egali ca oameni si egali in fata legii. Ai ajuns un instigator la violenta! Rusine!”.

In replica, Dan Negru se apara:

“Sunt bombardat cu scrisori si ilustrate de genul celei de mai jos pentru ca as fi facut o afirmatie anti-gay… Nici pe departe asa ceva! Am spus doar ca nu cred ca un cuplu de homosexuali e indreptatit sa infieze un copil, asa cum se tot vorbeste de la o vreme, pentru ca e peste intelegerea mea urmatoarea scena:

Eu, peste 20 de ani, viitor socru mare, asteptand ca Dara sau Bogdan, copiii mei, sa-mi prezinte parintii alesului si sa-mi aduca acasa doi barbati, unul mama, altul tata. Recunosc, nu ma duce mintea pana acolo dar daca s-ar intampla asta …… vor vedea un tambalau pe cinste. Asta e tot!

ARTICOLE SIMILARE

Lista completa a castigatorilor la GLOBURILE DE AUR 2014

realitatea

A fost sau nu Ileana Sararoiu inmormantata de vie?!

Rosie O’Donnell s-a logodit cu iubita ei în vârstă de 33 de ani, polițista Elizabeth Rooney

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu