Home > Lifestyle > Dan Negru: “Bianca Dragusanu si Mihaela Radulescu nu au nicio valoare!” Ce l-a determinat sa spuna asta!

Dan Negru: “Bianca Dragusanu si Mihaela Radulescu nu au nicio valoare!” Ce l-a determinat sa spuna asta!

Dan Negru si-a indemnat prietenii virtuali sa lase deoparte – macar pentru o clipa – interesul pentru viata mondena a vedetelor autohtone in favoarea unui om care merita cu adevarat atentia tuturor romanilor.

Prezentatorul TV i-a dedicat cateva randuri, pe o retea de socializare, unei persoane deosebite –  Octavian Buzatu, un inginer constantean care a facut parte din echipa Romaniei de negociatori in procesul de la Haga legat de Insula Serpilor. Acest om care a devenit unul dintre primii trei cartografi ai lumii l-a facut pe Dan Negru sa scrie cateva cuvinte pe Facebook, indemnandu-i pe internauti sa dea “share” materialului pentru ca oamenii se afle cine este Octavian Buzatu.

“Bianca Dragusanu, Raduleasca, Botezatu, Negru, Teo, Maruta n-au nicio valoare in comparatie cu un domn de 42 de ani pe care l-am descoperit abia zilele trecute, spre rusinea mea. N-o sa gasiti mare lucru pe Google despre OCTAVIAN BUZATU. E unul din cei care a castigat pentru Romania in procesul de la Haga, Insula Serpilor, un teritoriu mai mare decat Kuweitul sau Ciprul, mai mare decat orice judet al tarii, aproape 10000 km patrati.

In urma procesului de la Haga unde Romania a invins Ucraina castigand Insula Serpilor, OCTAVIAN BUZATU a devenit unul din primii trei cartografi ai lumii. Sovieticii au luat abuziv teritoriul in 1948… Cati romani care au cucerit teritorii pentru Romania cunoasteti? Octavian Buzatu e unul din ei… Sa-i sharuim numele, macar atat… “, a scris Dan Negru. Vedeta a continuat postarea cu un citat dintr-un interviu acordat de acest inginer pentru Adevarul.

„Fara sa-mi dau seama, de emotie, m-am sters cu mana de sudoare, apoi in calitate de expert tehnic am mai calculat inca o data ce insemna victoria asta: 79,3 % dintr-un total de 12.000 kmp aflati in disputt. Am privit totul ca fiind o decizie logica, dar care a avut nevoie de 60 de ani pentru a trasa o linie imaginara pe o harta. Apoi ne-am retras la hotel coplesiti de o oboseala placuta. La intoarcerea acasa mi-a parut rau ca nu suntem fotbalisti, cu gandul ca poate si primirea ar fi fost alta… dar, in definitiv, ceea ce am facut noi nu a fost decat o misiune indeplinita“, spunea Octavian Buzatu, romanul care a invins Ucraina in „finala“ de la Haga.

Articole asemanatoare
Dan Negru, SCOS DIN SĂRITE de GESTUL Loredanei Groza (FOTO)
Dan Negru, TORTURAT de sotia lui: “Urlu ca nebunu’ când vrea să-mi…”
FOTO: 7 Barbati din viata ANDREEI MARIN – Ion Tiriac, Robert Turcescu, Dan Negru, Razvan Munteanu?
Dan Negru, atacat de gay: “Te credeam mai destept! Rusine!”

Loading...

1 Response

  1. Nicu Vladimir

    Pai ..ce valoare sa aiba Bianca Dragusanu???..ma mir cum o compari cu persoane importante di Romania.Voi faceti vedete persoane care nu stiu nici sa scrie.TRIST!

Comenteaza acest articol

Dan Negru: “Bianca Dragusanu si Mihaela Radulescu nu au nicio valoare!” Ce l-a determinat sa spuna asta!

by   1 min
1