Home > Agenda > DAN NEGRU versus Mafia din Turcia pentru 1,5 milioane euro!

DAN NEGRU versus Mafia din Turcia pentru 1,5 milioane euro!

Suna a stire de 1 Aprilie, insa se zice ca ar fi adevarat. Dan Negru, care pregăteşte un supershow în Istanbul, a fost  luat la ochi de infractorii turci din cauza sumelor mari aflate în concurs,  conform ziarului Ring. 1.500.000 de euro este incredibila sumă pusă la bătaie pe parcursul celui mai  revoluţionar gameshow prezentat de Dan Negru.
Banii, aduşi în  platoul emisiunii în tranşe de câte 100.000 de euro pe ediţie, au fost  transportaţi în mai multe maşini blindate şi depozitaţi în Istanbul, locaţia de  filmare a supershowului “Cu Banii jos”. Pentru a asigura protecţia acestei sume uriaşe, un întreg  angrenaj a fost pus în mişcare, logistica necesară transportului şi depozitării  implicând măsuri de securitate sporite. Paza a fost dublată din start, mai mulţi  specialişti colaborând pentru ca totul să desfăşoare fără probleme.
Deşi  s-au făcut numeroase demersuri în acest sens, se pare că echipa emisiunii ar fi  primit semnale să sporească şi mai mult măsurile de securitate, existând  posibilitatea ca banii să fie vânaţi de o grupare infracţională din Turcia.

Mai mult: Fabuloasa sumă din show-ul lui Negru VÂNATĂ de o grupare infracţională din Turcia! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
dan negru
Cum s-a dat viața lui Dan Negru peste cap din cauza coronavirusului
Dan Negru, SCOS DIN SĂRITE de GESTUL Loredanei Groza (FOTO)
Dan Negru, TORTURAT de sotia lui: “Urlu ca nebunu’ când vrea să-mi…”
FOTO: 7 Barbati din viata ANDREEI MARIN – Ion Tiriac, Robert Turcescu, Dan Negru, Razvan Munteanu?

Comenteaza acest articol

DAN NEGRU versus Mafia din Turcia pentru 1,5 milioane euro!

by   1 min
0