Home > beauty > Dana Argeşan îşi deschide şcoală de make-up

Dana Argeşan îşi deschide şcoală de make-up

Dana Argeșan lansează VISIO Automake-up, prima scoală de make-up profesionist din România, ce oferă cursuri personalizate de automachiaj. Începând cu luna septembrie, în cadrul acestei şcoli vei putea învăţa secretele şi tehnicile folosite de make-up artişti chiar de la Dana Argeşan, unul dintre cei mai bine cotaţi make-up artişti români.

Dana Argeşan a început să studieze arta machiajului în 1999 la cele mai bune şcoli de make-up din Paris, Londra şi Hong Kong, continuând în permanenţă să-şi perfecţioneze tehnica prin participarea la workshp-uri şi trainig-uri. De-a lungul timpului, Dana a colaborat cu numeroase reviste de modă, modele, vedete şi fotografi şi, astfel, a învăţat să anticipeze nevoile şi aşteptările colaboratorilor săi, păstrându-şi în acelaşi timp autenticitatea. Până în 2006, a fost make-up artist oficial L’Oreal, între 2001 şi 2007 a fost make-up artistul oficial al Festivalului de Film de la Cannes, iar în perioada 2008-2009 a colaborat cu Festivalul de Advertising Cannes Lions. În prezent, Dana Argeşan este make-up artist independent şi deţine şcoala de automachiaj din România, Visio Automake-up.

În timp, Dana Argeşan a observat nevoia clientelor sale de a avea un machiaj corect în fiecare zi. „Dacă înainte femeile optau pentru un machiaj profesionist doar la ocazii speciale, în prezent, multe dintre ele își doresc să se poată machia corespunzător în fiecare zi, mai ales dacă vin dintr-un mediu de business în care imaginea este esențială”, povestește Dana Argeșan. „Fiecare femeie are trăsături unice pe care vrea să și le valorifice prin machiajul feței, dar nu are cunoştinţele necesare; din această dorință a femeilor s-a născut VISIO Automake-up,” adaugă Dana.

VISIO Automake-up este prima școală de machiaj din România care oferă cursuri personalizate pentru realizarea unui machiaj complet. Cursurile se adresează tuturor femeilor care doresc să învețe să-și realizeze singure un machiaj corect sub directa îndrumare a unuia dintre cei mai buni make-up artiști români. VISIO Automake-up oferă două tipuri de programe: „Visio. Learn to apply make-up like a make-up artist”, un curs intensiv de automachiaj și „Visio. Make-up workshops”, adresat grupurilor corporate.

Articole asemanatoare
machiaj
9 sfaturi să rămâi superbă în ciuda căldurii
trucuri de machiaj
Trei trucuri de machiaj care te ajută să pari mai tânără și proaspătă
machiaj
Trucuri pentru un machiaj natural de vară
masca de protecție
Cum să te machiezi când porți mască de protecție

1 Response

Comenteaza acest articol

Dana Argeşan îşi deschide şcoală de make-up

by   1 min
1