Home > Lifestyle > Stiri > Dana Deac: “A doua opinie salvează vieți!”

Dana Deac: “A doua opinie salvează vieți!”

I am a Legend

.

Recunosc că m-am gândit la filmul american în care joacă Will Smith. E un SF care îți bântuie mintea mult timp. Omul-legendă, omul-mit, omul-explicație a ceea ce poate naște lipsa de responsabilitate a rasei umane. Nu vreau să spun că trăim în plin SF atunci când intrăm în lumea purtătorilor de halate albe, deși mulți ar spune că „viața bate filmul”, vreau doar să fiu, preț de câteva cuvinte, omul-legendă care să vă bântuie mintea măcar pentru câteva secunde.

Dana Deac a avut de înfruntat un diagnostic teribil și un tratament chinuitor. Ne vorbește deschis despre importanța celei de-a doua opinii în stabilirea unui diagnostic, în numărul de octombrie al revistei TABU.

Pe 1 octombrie e ziua mondiala a luptei împotriva cancerului la sân. Scrie-ne pe Forum dacă ai trecut sau treci prin asta, dacă ai fost sau ești alături de cineva care se confruntă cu aceasta boală.

Articole asemanatoare
Nestlé luptă împotriva cancerului la sân
Viata dupa mastectomie – Un proiect fotografic despre curaj si frumusete
Încă o campanie stupidă pentru cancerul la sân
Pilula are două feţe: Scade riscul de cancer ovarian, dar îl creşte pe cel de cancer la sân

1 Response

  1. Anonymous

    Dana, nici nu stii cat ma bucur ca esti bine!Cand am aflat de cumplita tragedie care s-a abatut asupra ta, ma intrebam cum a putut oare Dumnezeu sa te lase sa treci prin disperarea aceasta!Cunoscandu-te insa,(caci pentru mine ai ramas tot profesoara de filosofie din liceu pe care o indrageam la nebunie)mi-am dat seama ca daca putea cineva sa traca peste aceasta boala cumplita si peste disperarea adusa de ea numai tu puteai fi aceea! Ma rog pentru tine, ma rog pentru Danuta-cum ii placea lui tanti sa-ti spuna si sunt convinsa ca acolo in ceruri vegheaza sa-ti fie bine. Te iubesc Dana si sper ca dragostea mea si a altora carora le-ai daruit din viata ta,sa te ajute sa uiti de boala( si ea de tine)!

    Sarbatori fericite!Dana

Comenteaza acest articol

Dana Deac: “A doua opinie salvează vieți!”

by realitatea   1 min
1