Tabu
LIFESTYLE What's hot

DANA in vila lui SERGIU NICOLAESCU de la mare

Vila din staţiunea 2 Mai, unde Sergiu Nicolaescu îşi încărca bateriile în fiecare vară, arată acum ca o adevărată fortăreaţă. În loc de flori, Dana, văduva artistului –http://www.tabu.ro/dana-nicolaescu-cine-e-sotia/vila sergiu nicolaescu , a plantat copaci înalţi de doi metri, pentru ca, pe perioada şederii ei aici, nimeni să nu tragă cu ochiul prin gard.

Dana a fost văzută tot mai des intrând pe poarta vilei din 2 Mai, dar întotdeauna însoţită de tatăl ei, de parcă i-ar fi frică să locuiască singură aici, după decesul soţului său, Sergiu Nicolaescu. Pentru artistul care a încetat din viaţă în urmă cu un an şi jumătate, acest colţ de rai era locul unde obişnuia să se retragă şi să-şi încarce, în tihnă, bateriile.

Avea chiar un prieten de nădejde, în persoana lui Paul Petrovici, care ani buni a îngrijit imobilul şi l-a ajutat la treburile mai grele. Numai că, după moartea regizorului, bărbatul s-a trezit fără o sursă de venit, pentru că Dana l-a pus pe liber, nemulţumită că se întindea la poveşti cu toată lumea. Acum, bătrânului nu i-a mai rămas decât să se uite cu nostalgie spre casă şi să sesizeze orice transformare: “De când m-a dat afară, nimeni nu s-a mai ocupat de curte. Dana a scos până şi un măr japonez care făcea nişte flori minunate. Doar la vila lui Ceauşescu din Neptun mai era unul asemănător“, ne-a povestit el, cu tristeţe.

Acest imobil, a cărui valoare se ridică la 300.000 de euro, a devenit un motiv uriaş de dispută între Iolanda, sora regizorului, Gabriela, prima lui soţie, şi Paul Petrovici, prietenul lui Nicolaescu, pentru că fiecare pretinde o sumă de bani, după vânzarea lui.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/dana-nicolaescu-instalat-vila-lui-sergiu-litoral-500068.html#ixzz37bcfCBxk

ARTICOLE SIMILARE

MARUTA si ANDRA ofertati de Antena 1! SIMONA GHERGHE – out?

Cum a slăbit Ileana Badiu 10 kilograme. Acum are 56 kg si o talie de viespe

Noua gama de tablete Prestigio MultiPad Color

Cea mai originala Femeie TABU

realitatea

Fii redactor Tabu pentru o zi!

realitatea

Cremele hidratante sunt cel mai bun antirid

realitatea

Scrie un comentariu