Tabu
PEOPLE

Dana Mladin a văzut cum e Parisul în pandemie

dana mladin

Fosta drigintă a tinerilor interpreți din “Școala Vedetelor” actual producător de televiziune iubește să călătorească și să viziteze diverse țări. Iată că în perioada pandemiei Dana Mladin a reușit să facă acest lucru după ce a pierdut în primele luni mai multe vacanțe, povestind apoi experiența pe proriul blog.

dana maldin - arc-de-triomphe-paris_me
“Călător nebun ce sunt, am fost de 25 de ori la Londra, de 14 ori la Paris, de 13 ori la Roma, de 7 ori la Madrid și tot de atâtea ori la Florența (și lista poate continua), iar asta m-a ajutat să observ cum, de-a lungul anilor, lumea s-a umplut de turiști. Că o fi grație apariției unor noi rute sau unor companii aeriene low cost, că o fi de la deschiderea granițelor sau pur și simplu de la dorința oamenilor de a vedea lumea largă, cert este că orașe unde mă plimbam lejer acum niște ani buni, au devenit locuri unde nu mai poți aruncă un ac! Nu știu voi, dar eu, că turist, am visat mereu să văd locuri celebre din lumea largă fără lume buluc, fără cozi infernale la obiectivele turistice.

dana mladin moulin-rouge_me-with-maskNa, mi s-a împlinit dorința… Pandemia a pustiit brusc toate aceste locuri minunate. După 4 vacanțe anulate anul asta, m-am decis să evadez, pur și simplu, în una dintre puținele destinații în care poți ajunge liber, fără test, fără carantină, fără nu știu ce alte măsuri.

dana mladin tour-eiffel-seen-from-the-top-of-the-arc-de-triomphe_meDoar cu masca la gură. PARIS! E șocant… Jur! Am trăit sentimente contradictorii toate cele 3 zile și-un pic cât am stat acolo. Pe de o parte, îmi venea să strig de bucurie pentru că mă plimbam printr-un oraș celebru fără valuri de turiști; pe de altă parte, mă înspăimântă tocmai lipsa turiștilor”, a povestit Dana Mladin pe blogul ei unde puteți citi continuarea articolului pe danamladin.com

ARTICOLE SIMILARE

Răzvan și Irina Fodor au plecat în vacanță fără copil. Au ales o destinație exotică!

Tabu Tabu

Juliette Binoche spune că Harvey Weinstein a “avut parte de destule scandaluri”

realitatea

Casa lui Drake arată ca un monument. Are propriul teren de baschet FOTO

Andreea Damian

Soția lui Alec Baldwin nu se oprește: va deveni mamă a cincea oară

Andreea Damian

Copiii lui Michael Douglas parodiază familia regală britanică. FOTO

Andreea Damian

Ed Sheeran şi prinţul Harry, clip amuzant de Ziua Mondială a Sănătăţii Mintale, dar cu mesaj puternic

Andreea Damian

Scrie un comentariu