Home > What's hot > DANA NICOLAESCU a pus bodyguarzii pe ziaristi!

DANA NICOLAESCU a pus bodyguarzii pe ziaristi!

Vaduva regizorului, Dana Nicolaescu, a fost huiduita de oamenii adunati la crematoriul din Vitan sa-i aduca un ultim omagiu maestrului. De la crematoriu, Dana Nicoleascu a plecat sper casa, insotita de bodyguarzi. Si in fata casei regizorului au avut loc incidente. Aparatorii Danei Nicolaescu i-au imbrincit pe jurnalistii care s-au apropiat prea mult de aceasta.
Sergiu Nicolaescu a fost condus sambata pe ultimul drum. Trupul neinsufletit al marelui regizor a fost incinerat la crematoriul din Vitan-Barzesti din Bucuresti, cu onoruri militare, la ceremonia de incinerare participand familia, prietenii si apropiatii regizorului, printre care s-a aflat si fostul presedinte Ion Iliescu.
Sicriul cu trupul neinsufletit al marelui regizor a fost adus la crematoriul din Vitan-Barzesti, din Bucuresti. Sotia regizorului a fost huiduita de oamenii care s-au strans sa-i aduca un ultim omagiu maestrului.
Incinerarea lui Sergiu Nicolaescu nu a fost vazuta cu ochi buni de toti romanii. Mai multi oameni erau deranjati de faptul ca marele regizor nu a fost inmormantat crestineste si au huiduit-o pe sotia lui.
Oamenii s-au revoltat atunci cand sotia lui Sergiu Nicolaescu, Dana, a parasit crematoriul cu un minut inainte sa inceapa incinerarea.
“Sunt mahnit pentru treaba care se face. A fost un om de mare cultura, foarte bun, a facut mult pentru tara”, a spus un om venit la crematoriu pentru a-si lua ramas bun de la regizorul Sergiu Nicoleascu.
Si fostul sef al statului Ion Iliescu a venit, cu ochii in lacrimi, sa-l conduca pe Sergiu Nicolaescu pe ultimul drum.

sursa: www.rtv.net


Comenteaza acest articol

DANA NICOLAESCU a pus bodyguarzii pe ziaristi!

by   1 min
0