Home > What's hot > DANA NICOLAESCU a albit de durere! IMAGINI cutremuratoare!

DANA NICOLAESCU a albit de durere! IMAGINI cutremuratoare!

DANA NICOLAESCU a fost condamnata de multi pentru incinerarea sotului ei, Sergiu Nicolaescu, desi sora regizorului, Iolanda Nicolaescu, a confirmat faptul ca asta a fost dorinta de o viata a disparutului. Multi au spus ca, astfel, Dana incearca sa previna eventuala prelevare a unor probe ADN in scopul identificarii unor potentiali urmasi ai vedetei. De asemenea, altii au acuzat-o ca nu a respectat traditia doliului in negru, venind la crematoriu imbracata in alb – dar s-a dovedit ca haina alba apartinea chiar lui Sergiu Nicolaescu, ca si fularul purtat de Dana cu aceeasi ocazie! Altii au invocat posibilul caracter pagan al inscriptiei de pe coroana funerara: “Stii tu, ELF!” …insa iar s-a demonstrat ca era doar o declaratie de dragoste – “Eternal Love Forever”.
Fotografii de la www.cancan.ro au surprins un detaliu cutremurator: de durere, Dana Nicolaescu a inceput sa albeasca!


12 Responses

 1. ANONIM

  LASTI FEMEIA SA-SI VADA DE VIATA EI ,NU MAI BIRFITI SI VA ITERESATI DE PROBLEMELE EI .PARCA AR FI FOST DUMNEZEU PE PEMINT COMUNISTU ALA ,CA SI LA REVOLUTIE TOT EL O FOST REGIZORU ,LA TOT CE SA INTIMPLAT .

 2. doinita

  saraca cred ca a albit de grija banilor sau de frica sa nu-i piarda. stia in ce se baga cind la luat pe batrin…… doar sa-i manince banii

 3. pety

  Daca a stat atatia ani cu el a insemnat ceva pt ea si plus de asta ea doar i-a respectat dorinta lui de a fi incinerat….

 4. cata tura-vura de parca raposatu s fost patriot pt.prostii astia ce pun botu,a fost pentru el

  Dana Nicolaescu n-a mai apucat sa se vopseasca. Dupa 1-2 saptamani de la vopsire incep sa se vada radacinile

 5. bumtzi-bumtzi

  Nu a albit de nici o durere!! doa5r i-a crescut parul si nu a avut timp sa se vopseasca!!!… numai tampenii scrieti, ceva interesant ar fi prea greu… probabil….

 6. JENIFER

  nu o mai plige-ti pe dana ,,,este ofemeie avara de bani…stia ca va murii si asta a asteptat…voia babii si case pentru tinrtetea pieduta .restu e bau ,bau.

 7. suzi

  da vedeti-va de treburile voastre. ca va freaca grija pe voi care o blamati de dana n.bravo ei,a stat langa sergiu n aproape 20 ani. toata tineretea ei. nu este normal ca dupa decesul sotului ei sa-i ramana tot.asta a fost sacrificiul ei. toata admiratia ptr ea si ptr discretia ei in toti acesti ani.tu jenifer ai fi vrut sa fi in locul ei. mori tu de grija altuia

 8. suzi

  voi astea care le judecati pe aceste femei cred ca sunteti niste frustrate.cred ca sunteti nefericite,ca daca a-ti fi nu a-ti vorbi

Comenteaza acest articol

DANA NICOLAESCU a albit de durere! IMAGINI cutremuratoare!

by   <1 min
12