Tabu
Image default
lifestyle

DANA folosea casa lui Sergiu Nicolaescu pentru PICTORIALE SEXY! Iata imaginile!

Inainte de casatorie, Dana folosea casa lui Sergiu Nicolaescu pentru pictoriale incitante, cu scene de sex!
Inspirata din meseria partenerului ei de viata, Dana Nicolaescu a avut mari tangente cu lumea artistica, la nivel profesional. In urma cu zece ani, tanara a lucrat ca redactor la o revista cinematografica, profitand din plin de resursele regizorului, sustine www.cancan.ro.
Locuind sub acelasi acoperis cu cel mai prolific regizor roman, inca de la 18 ani, in mod inevitabil si Dana Ionica a dezvoltat o pasiune pentru lumea cinematografica.
Asa ca a incercat marea cu degetul si a dorit sa profeseze si ea in acest domeniu si chiar a reusit. Reporterii CANCAN.ro au aflat ca, in anul 2002, Dana lucra ca redactor la revista “Cinema”, unde obisnuia sa faca pictoriale cu adevarat suprinzatoare si extrem de indraznete, cu actori in rolurile principale. Si se pare ca se bucura de tot sprijinul partenerului ei, Sergiu Nicolaescu, regizorul facand tot ce i-a stat in putinta pentru a o ajuta de fiecare data cand a avut nevoie. CANCAN.ro a intrat in posesia numarului 5 al revistei “Cinema”, din noiembrie 2002, unul dintre cele mai importante la care Dana a lucrat. Pictorialul pe care ea l-a gandit poarta numele “Infidelitate”, iar actorii contactati pentru acest set de fotografi, respectiv Crina Matei, Radu Banzaru si Gavril Patru, au facut sedinta foto chiar la resedinta lui Sergiu Nicolaescu. Culmea este ca actorii nici macar nu au stiut unde se afla, dandu-si seama abia la fata locului, in momentul in care au vazut toti peretii tapetati cu obiecte ce aminteau de celebrul regizor. Mai mult, din informatiile noastre, se pare ca Nicolaescu a asisitat la sedinta foto, insa, la fata locului, nu s-a implicat foarte mult, lasandu-si iubita sa se descurce singura. Ideea pictorialului este una extrem de indrazneata, mai ales pentru o revista cu specific cinematografic si prezinta o poveste de dragoste cu multe ite incurcate, in care personajul feminin, respectiv Crina Matei, isi insala partenerul de viata cu un pictor, imaginile fiind mai mult decat explicite, exact ca intr-un film: “Pasiune, ura, bani, sex. Adulter cu parfum de telenovela? Poate. Cu certitudine, un bun prilej de a propune trei tineri actori pe care aparatul de filmat i-ar putea iubi”, asa si-a descris Dana munca, la vremea respectiva.

ARTICOLE SIMILARE

Contabilitate pentru suflet

realitatea

LA 4 ANI, cu TIGARA in gura. Apariţia care a scandalizat juriul la un concurs de frumuseţe pentru copii

Ghici cine….

realitatea

Milla Jovovich renunță la Hollywood și la actorie

realitatea

Cum vrea Chris Martin să fie la înmormântarea lui

realitatea

Traian Basescu a dezvaluit ce sex va avea copilul Elenei!

Scrie un comentariu