Home > Lifestyle > DANA PATRICIU isi calcula mostenirea chiar la cimitir

DANA PATRICIU isi calcula mostenirea chiar la cimitir

dana patriciu belluNevasta lui Dinu Patriciu nu lasa sa treaca deloc timpul in defavoarea ei. Fara sa tina seama ca se afla la inmormantarea sotulului, Dana Pariciu a conceput un plan ingenios. www.Cancan.ro a aflat ce a facut ca sa-si protejeze averea !

Dinu Patriciu a fost condus, sambata, pe ultimul drum, de sute de oameni veniti sa asiste la ceremonia din cimitirul Bellu, rezervat in exclusivitate magnatului. Sotia acestuia, Dana Patriciu, nu s-a dezlipit de la capataiul sotului ei, in timpul slujbei de inmoramantare din capela cimitirului. Inghesuiala teribila, lipsa de aer si caldura insuportabila de la orele amiezii au facut-o insa pe Dana Patriciu sa plece pe la jumatatea slujbei, inainte ca soborul de preoti si corul bisericii sa-i cante milionarului “vesnica pomenire”.
Sufland greu si racorindu-se cu un evantai, vaduva indurerata a iesit din biserica si s-a retras in stanga capelei, la umbra. Acolo s-a intalnit cu alte persoane care parasisera ceremonia funerara din acelasi motiv ca si Dana Patriciu. Printre acestea se aflau si doua prietene pe care Dana Patriciu nu le mai vazuse de mult, intrucat de o buna bucata de vreme s-a stabilit in strainatate. Dupa ce s-au sarutat pe obraz, spunand, asa cum se obisnuieste, “Dumnezeu sa-l ierte”, prietenele Danei au intrebat-o pe acesta cum se simte si cum s-a acomodat in Romania. “Sunt bine, multumesc lui Dumnezeu ” a spus Dana Patriciu, care a dezvaluit prietenei sale ca decesul sotului a facut-o sa-si schimbe planurile . “Stau in Herastrau, la vila, unde am stat tot timpul cu Dinu” I-a satisfacut curiozitatea Dana Patriciu prietenei sale, care o intrebase unde locuieste pe perioada cat mai ramane in Romania. ”Cum, si nu te duci la Snagov?” I-a spus mirata interlocutoarea. Replica Danei nu s-a lasat insa mult asteptat. “Cum sa nu, o sa merg acolo, nu pot sa nu ma duc. Sunt atatea amintiri acolo” a zis sotia milionarului, dupa care au vorbit de alte cunostinte comune.

Realitatea a demonstrat, in foarte scurt timp, ca Dana Patriciu n-a glumit! Inca de duminica dimineata, Dana a pus in practica exact ce s-a gandit in timp ce trupul magnatului era purtat catre cripta. Paparazzi “Cancan” au surprins-o la Piata Dorobanti din Capitala, la o florarie, de unde a cumparat un buchet elegant si o planta decorativa. Sotia magnatului a platit si apoi a rugat o angajata a florariei sa-i care cumparaturile la masina, lasandu-le pe locul din spate al SUV-ului de lux. Dana Patriciu s-a indreptat catre iesirea din Bucuresti de pe DN1, iar pentru scurte perioade de timp a apasat zdravan pe acceleratie, acul ajungand in dreptul marcajului de 120 km la ora. Din drumul national, a virat la dreapta exact spre Silistea Snagovului, apoi a intrat, parca in secret, pe una din portile secundare ale domeniului. Acesta a fost momentul cand sotia raposatului Patriciu a fost pusa in dificultate de tehnologie, pentru ca s-a chinuit aproape un minut sa deschida portile de acces cu ajutorul telecomenzii din masina. Una din cele mai importante proprietati imobiliare ale lui Dinu Patriciu se afla in Silistea Snagovului, loc unde acesta prefera sa-si pastreze si impresionantele sale colectii de arta. Conacul de la Snagov se afla insa in toiul procedurilor de executare silita, pentru ca magnatul a pus proprietatea garantie pentru un credit pe care nu l-a achitat. Domeniul urma sa fie scos la licitatie pe 23 septembrie, dar executorul judecatoresc a suspendat procedurile in urma decesului omului de afaceri. In aceste conditii, demersul Danei este cat se poate de justificat, ea incercand, cat mai probail, sa salveze cat mai mult din bunurile care vor fi impartite in timpul succesiunii a partajului si valorificate la executarea silita.
Dinu Patriciu a fost în perioada de glorie patru ani consecutiv în topul Forbes, care i-a adunat pe cei mai bogati oameni din lume. A avut afaceri în domeniile petrolier, bancar, imobiliar şi media. Estimariile averii sale variaza de la cateva miliarde la ceva mai mult de doua sute de milioane de dolari.

Articole asemanatoare
INMORMANTAREA lui Dinu Patriciu in IMAGINI / Ce a facut sotia lui, DANA PATRICIU

Comenteaza acest articol

DANA PATRICIU isi calcula mostenirea chiar la cimitir

by   2 min
0