Home > Agenda > Dana Rogoz joaca in filmul OCTAV

Dana Rogoz joaca in filmul OCTAV

In filmul Octav, ce va rula in cinematografe din 6 octombrie 2017, Dana Rogoz o interpreteaza pe Ana (la adolescenta), marea dragoste a lui Octav, interpretat la tinerete de catre actorul Alexandru Mandu.

Actrita, Inzestrata cu o forta creativa surprinzatoare, reuseste in filmul Octav sa ne aminteasca de dorul inocent si usor zglobiu al primului zbucium sufletesc, dragostea. Actorul Alexandru Mandu intervine complementar In acest traseu al iubirii timpurii, adaugand un plus de sensibilitate personajului Octav din adolescenta.

Impreuna, cei doi ne amintesc de prima dragoste, de acel sentiment pur si nealterat de valtoarea si obstacolele vietii.

Lung-metrajul Octav, aflat In regia lui Serge Ioan Celebidachi, este o coproductie Romania — Marea Britanie, realizata cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei, iar producator este Adela Vrinceanu Celebidachi. Din distributia filmului fac parte nume importante ale cinematografiei romanesti: Marcel Iures, Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Silviu Biris si multi altii.

Dana Rogoz s-a remarcat de la o varsta frageda pe scena artistica, mai Intai la Teatrul Evreiesc de Stat, urmand apoi o cariera In televiziune unde a fost protagonista In mai multe seriale.  La 9 ani era Abramburica In serialul TV cu acelasi nume, difuzat atunci de TVR. In anul 2003 a interpretat rolul Ioanei In filmul Dulcea sauna a mortii, In regia lui Andrei Blaier. In perioada 2002-2007 a jucat In mai multe seriale difuzate de Pro TV: La Bloc, Fete cu lipici si State de Romania. In ceea ce priveste teatrul, Dana Rogoz a jucat In spectacolul Diobuk la Teatrul Evreiesc de Stat, In 1994 In regia Catalinei Buzoianu, respectiv In 2017 In regia lui Chris Simion si In spectacolul Mecanica Inimii tot In regia lui Chris Simion la Teatrul Lucia Sturdza Bulandra In 2014, precum si In alte teatre private precum: Teatrul de pe Lipscani sau Godot Cafe.

Alexandru Mandu, actor de teatru si film, joaca In teatrul independent la mai multe teatre din Bucuresti precum, Teatrul Coquette, Godot Cafe, La Scena si In Culise.

Mai multe detalii despre filmul OCTAV se gasesc si pe Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/filmul.octav

Credit foto: Adi Marineci

Articole asemanatoare
Woody Allen începe filmările pentru noul său film în această vară
Dora Exploratoarea nu mai este un copil. E o adolescentă și are un cuțit
Povestea de iubire lesbiană interzisă în Kenya a luat premiu la cel mai mare festival de film din Africa
Cum a ajuns Zac Efron să joace rolul criminalului în serie – Ted Bundy: „semănăm”

Comenteaza acest articol

Dana Rogoz joaca in filmul OCTAV

by realitatea   1 min
0