Home > Vedete > Dana Rogoz merge la primul eveniment după izolare

Dana Rogoz merge la primul eveniment după izolare

dana rogoz

După premiera filmului “Zavera”, regizat de Dorian Boguță, Dana Rogoz și soțul ei Radu Dragomir nu au mai fost la evenimente mondene din cauza izolării și pandemiei. Iată că după ce a și născut, actrița se pregătește să iasă la primul eveniment monden și anume la Decernarea Premiilor Gopo.

Evenimentul va avea loc luni, 29 iunie, de la 19.30, la Verde Stop Arena și amândoi sunt nominalizați la câte o categorie cu filmul “Mo”. Dana Rogoz a publicat un mesaj pe rețelele de socializare și a marturisit că speră că totul va fi bine. “Ieri am primit vești bune legate de un scurtmetraj pentru care am filmat primăvara trecută și care nu a avut încă premiera. M-am bucurat foarte mult.

dana rogoz

dana rogoz

Iar poimâine va fi Gala Gopo, unde merg pentru prima oară în calitate de nominalizată la categoria cea mai bună actriță, alături de Radu, nominalizat și el la debut în lungmetraj. Și mă gândeam azi, în timp ce plimbam fetița, că ce mult mă bucur de aceste vești și de faptul că încet-încet par să se mai întâmple lucruri ce țin de profesia mea. Spun asta pentru că pandemia a afectat grav domeniul artistic, așa că orice veste, orice demers, orice acțiune ce vine din această zona e motiv de bucurie. Fotografia e de vara trecută, de la Festivalul de Film de la Veneția”, a scris Dana Rogoz pe profilele sale de socializare.

Articole asemanatoare
danarogoz
Dana Rogoz a avut din nou sărbătoare în familie
dana-rogoz
Cum au apărut Dana Rogoz și Radu Dragomir la premiile Gopo
premiile Gopo
La Gomera, marele câștigător la Premiile Gopo 2020
premiile gopo
Gala Premiilor Gopo, LIVE, online. Unde poți vedea în direct decernarea „Oscarurilor românești”

Comenteaza acest articol

Dana Rogoz merge la primul eveniment după izolare

by Tabu Tabu   1 min
0