Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Dana Rogoz, mesaj emoţionant înainte de a părăsi România

Dana Rogoz și fiica ei au părăsit România, pentru a merge în Slovacia, acolo unde actrița filmează pentru un lungmetraj. Soțul și băiețelul vedetei au rămas în Bucureşti.

Vedeta a transmis un mesaj emoționant înainte de a părăsi țara.

„Gata, ne suim în avion! Doamne, ce a mai plâns Vlad la despărțire, m-a rupt! Chiar dacă știe că de dată asta vom fi plecate pentru filmări în Slovacia doar pentru câteva zile. „Deja mi-e dor de tine” mi-a zis fix când am intrat în aeroport și l-am înțeles perfect. Lia, în schimb, mă privește nevinovată acum, proaspăt trezită din somn, cu bateriile încărcate pentru zbor”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Azi zbor din nou cu Lia spre Slovacia, pentru încheierea filmărilor pentru lungmetrajul început anul trecut, în decembrie, și pentru care am filmat inclusiv în ianuarie – februarie anul acesta. Am fost plecate mai mult de o lună de zile amândouă și iată că ne întoarcem cu forțe proaspete. Chiar acum fac bagajul și sper să nu uit nimic important. Să ne țineți pumnii! Fotografia e din Bratislava, dintr-o pauză de filmare”, a mai scris vedeta, chiar înainte de a pleca din România.

ARTICOLE SIMILARE

Daniel Buzdugan, pe urmele lui Anthony Quinn în Grecia

Tabu Tabu

8 alimente care sunt toxice atunci când sunt consumate crude

Andreea Damian

Detaliul despre prezentatorul premiilor Gopo pe care nu-l știe nimeni. Actorul Alex Bogdan a spus adevărul!

Tabu Tabu

Top 10 cele mai spectaculoase hoteluri din lume

realitatea

Festivalul de la Cannes nu va putea avea loc în formatul original

Andreea Damian

Michael B. Jordan a avut nevoie de terapie după rolul din Black Panther

Andreea Damian

Scrie un comentariu