Tabu
Image default
PEOPLE

Dana Rogoz, momente de fericire cu fiica ei

Fosta Ambramburica și prezentatoare de meteo a devenit o femeie matură, cu familie, mama a doi copii simpatici. Chiar anul acesta a devenit mama a doua oară și le povestește prietenilor ei virtuali toate clipele de fericire trăite alături de fiica ei mai mică, Lia Elena.
Dana Rogoz este foarte activă pe rețele de socializare și nu scapă nicio ocazie să nu povestească despre ce mai face fiul mai mare sau fiica ei.

prima-imagine-cu-fetita-danei-rogozActrița nu scapă niciun prilej de a povesti ce mai face micuța și cu ce se delectează, dacă mănâncă sau nu, tot. “Fericire mare la ora mesei azi, când de poftă, de plăcere, de foame, începuse să muște din farfurie. Papă tot ce îi dau momentan. Daaaar, nu mai doarme la fel cum o făcea pe la 3 – 4 luni, când în majoritatea nopților adormea pe la 11 seara și se scula la 7 dimineață, fără nicio trezire pentru sân. Acum astfel de nopți sunt rare. Mai nou în intervalul asta poate să aibă 1, 2 sau chiar 3 treziri/mese. Hai că va zic mâine cu am petrecut noaptea. Am început bine, e 00:38 și e la sân”, a scris Dana Rogoz pe pagina ei de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Paul Surugiu – Fuego, cadou special pentru fani de ziua lui

Tabu Tabu

Rosie O’Donnell s-a logodit cu iubita ei în vârstă de 33 de ani, polițista Elizabeth Rooney

Dora Constantinovici

George Burcea, gest neașteptat pentru fiicele lui și ale Andreei Bălan

Tabu Tabu

Oana Tache e însărcinată! Va avea un băiețel pe care vrea să-l facă vedetă înainte de naștere

Tabu Tabu

Oana Radu s-a măritat la 11 luni după ce i-a murit iubitul

Tabu Tabu

Roxana Ionescu s-a măritat după ce a pierdută sarcina! Cum a devenit celebră vedeta?

Tabu Tabu

Scrie un comentariu