Tabu
Image default
PEOPLE

Dana Rogoz și-a dus fiul la școală în prima zi

Zilele acestea copiii au început unele școli sau grădinițe particulare, iar Dana Rogoz, fosta Ambramburica și-a dus copilul, pe Vlad, la școală alături de parteneul său. Astfel că vedeta de televiziune și-a ținut la curent fanii cu acțiunile sale și astfel aceștia au aflat că fiul ei a ajuns în prima zi de școală și a oferit câteva detalii.


“254/366 Azi, prima zi de școală din viața lui. Ce zi! Ce momente unice! Școala sa a luat hotărârea să organizeze două zile de acomodare pentru clasele pregătitoare, înainte de deschiderea oficială de luni, așa că azi, încărcați cu ghiozdan, rechizite, flori, măști și multe emoții, am pășit cu entuziasm într-o nouă etapă a vieții. Mă uităm la el și știam că sunt anumite detalii ale zilei pe care le va ține minte mulți ani de acum înainte. Vlad, dragostea mea, băiețelul meu minunat, ești pregătit!

Tatăl tău și cu mine te iubim enorm și suntem extrem de mândri de tine. Nu ai idee ce bucurie ai adus în viețile noastre și cum reușești să ne surprinzi zilnic cu felul tău unic de a privi lumea. Sperăm să îți placă școală tot timpul la fel de mult cum ti-a plăcut în prima zi, să fii curios, creativ și curajos, să crezi în tine și în visurile tale. Și să fii convins că noi vom fi mereu alături de tine, cu dragoste infinită”, a scris Dana Rogoz pe pagina ei de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Sophie Turner spune că s-a luptat cu o depresie severă în timpul filmărilor pentru Game of Thrones

realitatea

Mesajul plin de melancolie al Iuliei Vântur direct din India

Tabu Tabu

Lady Gaga și Bradley Cooper s-au dat de gol! Au fost prinși când se sărutau

Andreea Damian

Kim Kardashian, gest prețios în memoria tatălui ei

Andreea Damian

Katherine Heigl şi-a revenit după sarcină şi a postat pozele pe Instagram

Dora Constantinovici

Modelul care a devenit celebru pe rețelele de socializare datorită pielii sale

Andreea Damian

1 comentariu

Laine 21 September 2020 at 0:02

Very useful for small projects thanks

Răspunde

Scrie un comentariu