Home > Slider > Dana Rogoz a terminat de aranjat camera copiilor! Cum arată aceasta

Dana Rogoz a terminat de aranjat camera copiilor! Cum arată aceasta

dana rogoz

De când stă acasă fiind însărcinată, Dana Rogoz a avut mai mult timp pentru ea și familia ei. Astfel că fosta Abramburica a avut ocazia să termine camera lui Vlad și a viitorului membru al familiei care va veni pe lume în curând. Actrița și vedeta de televiziune a publicat pe rețelele de socializare o imagine din camera lui Vlad care este gata, loc unde probabil că va stă și noul membru al familiei lor. “#cuibuperfect ! Va povesteam în urmă cu mai multe săptămâni că am început renovarea acasă: pusesem tapetul, construisem deja paturile suprapuse în formă de căsuța, dar încă îmi lipseau covorul și pernele. Așa că azi ne-au fost livrate și acestea și acum, cu multă bucurie, va arătăm nouă camera a lui Vlad (viitoarea Camera a Copiilor, după ce micuța va mai crește). Dacă aveți întrebări legate de ce vedeți, va pot oferi detalii.

casa dana rogoz

casa dana rogoz

Pot să va spun că patul a fost realizat pe comandă, la fel și podiumul de dedesubt, pentru depozitarea jucăriilor. În partea de sus îi lipsește momentan o plasa de siguranță. Pentru că am înterupt acum 2 săptămâni renovarea, această urmează să fie montată când va trece toată nebunia. Nu am mai primit alte persoane acasă, așadar sunt amenajări pe care le putem face noi, iar altele pe care le vom amână cât o fi nevoie. Momentan oricum Vlad doarme în partea de jos.
Covorul, puf-ul și pernele mari decorative sunt toate de la @mottom_kids. Sunt superbe și întregesc atmosfera camerei. Covorul se poate bagă în mașînă de spălat!
Tapetul cu junglă este comandat de pe Forest Homes, pe dimensiunile camerei.
O să revin cu poze în zilele următoare și se vor vedea mai multe detalii ale camerei. Suntem cu toții extrem de încântați de cum a ieșit!”, a scris Dana Rogoz pe pagină ei de socialziare.

Articole asemanatoare
Dana Rogoz
Dana Rogoz a născut! Ce nume a ales pentru fetița ei
Mai are puțin și naște dar Dana Rogoz nu are stare deloc
dana-rogoz
Dana Rogoz, mesaj emoționant pentru că nu poate merge la mormântul tatălui ei
Cum arată camera viitorului copil al Danei Rogoz

Comenteaza acest articol

Dana Rogoz a terminat de aranjat camera copiilor! Cum arată aceasta

by Tabu Tabu   1 min
0