Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Dana Rogoz a terminat de aranjat camera copiilor! Cum arată aceasta

De când stă acasă fiind însărcinată, Dana Rogoz a avut mai mult timp pentru ea și familia ei. Astfel că fosta Abramburica a avut ocazia să termine camera lui Vlad și a viitorului membru al familiei care va veni pe lume în curând. Actrița și vedeta de televiziune a publicat pe rețelele de socializare o imagine din camera lui Vlad care este gata, loc unde probabil că va stă și noul membru al familiei lor. “#cuibuperfect ! Va povesteam în urmă cu mai multe săptămâni că am început renovarea acasă: pusesem tapetul, construisem deja paturile suprapuse în formă de căsuța, dar încă îmi lipseau covorul și pernele. Așa că azi ne-au fost livrate și acestea și acum, cu multă bucurie, va arătăm nouă camera a lui Vlad (viitoarea Camera a Copiilor, după ce micuța va mai crește). Dacă aveți întrebări legate de ce vedeți, va pot oferi detalii.

casa dana rogoz
casa dana rogoz

Pot să va spun că patul a fost realizat pe comandă, la fel și podiumul de dedesubt, pentru depozitarea jucăriilor. În partea de sus îi lipsește momentan o plasa de siguranță. Pentru că am înterupt acum 2 săptămâni renovarea, această urmează să fie montată când va trece toată nebunia. Nu am mai primit alte persoane acasă, așadar sunt amenajări pe care le putem face noi, iar altele pe care le vom amână cât o fi nevoie. Momentan oricum Vlad doarme în partea de jos.
Covorul, puf-ul și pernele mari decorative sunt toate de la @mottom_kids. Sunt superbe și întregesc atmosfera camerei. Covorul se poate bagă în mașînă de spălat!
Tapetul cu junglă este comandat de pe Forest Homes, pe dimensiunile camerei.
O să revin cu poze în zilele următoare și se vor vedea mai multe detalii ale camerei. Suntem cu toții extrem de încântați de cum a ieșit!”, a scris Dana Rogoz pe pagină ei de socialziare.

ARTICOLE SIMILARE

Dependența de social media este asemănătoare cu adicția de droguri

Andreea Damian

Incendii Australia: focul de artificii a continuat, în ciuda apelurilor de a fi anulat

realitatea

Prințul Philip, internat în spital. Cum se simte soțul reginei Elisabeta a II-a

Andreea Damian

Ce piese de teatru vedem in saptamana 21-27 noiembrie

realitatea

The Crown | Primele imagini cu Elizabeth Debicki în rolul prinţesei Diana şi Dominic West ca prinţul Charles

Andreea Damian

De ce femeile preferă bărbații cu barbă?

Andreea Damian

Scrie un comentariu