Home > Slider > Dana Săvuică, detalii exclusive despre povestea ei de dragoste

Dana Săvuică, detalii exclusive despre povestea ei de dragoste

Dana Săvuică

Considerată una dintre cele mai puternice femei din showbizz, Dana Săvuică este la 50 de ani fericită și împlinită. Fostul model călătorește foarte mult, face ședințe foto, apare la emisiuni tv și este prezentatoare de evenimente dar mai ales iubește. Despre cum este viață ei și cum este să fii îndrăgostită la vârstă ei fostul model ne-a povestit în exclusivitate.

Tabu: Spune-ne, Dana, este OK să fii vedetă?

Dana Săvuică. Eu zică că da. Depinde de foarte multe lucruri pentru că a fii vedetă vine cu o expunere destul de mare în pressa și atunci trebuie să ai grijă ce arăți, cum vorbești, ce dai din casă.

Tu dai din casă de obicei?

Să știi că încerc să fiu sinceră pînă la un anumit punct. Sunt anumite subiecte pe care le țîn cumva doar pentru mine.

dana-savuica

dana-savuica

O femeie când iubește, zâmbește. În ultima vreme văd că tu zâmbești mereu…

Eu zâmbesc mereu pentru că așa sunt eu. Nu trebuie să fie neapărat cineva în viață mea că să zâmbesc. Da, iubesc și am vorbit foarte puțîn atunci când am făcut un pictorial într-o revista de ziua mea, când am împlinit 50 de ani. Și pentru că multă lumea mă întreabă ce fac, mai ales pe rețelele sociale, dacă sunt singură. Pentru că eu călătoresc mult alături de prieteni, influenceri, vedete dar lumea crede că sunt singură. Bine, sunt pe picioarele mele, sunt independența și am pe cineva în viață mea care îmi respectă foarte mult această identitate care este a noastră pînă la urmă. Fiecare om trebuie să fie liber să-și exprime dorințele și viziunea așa cum își dorește. Este o relație între doi oameni maturi care au ajuns la o anumită vârstă și care, practic, își dau seama că, știi cum e. Dragostea este dar dacă nu e respect e degeaba. Dragostea se disipează.

Aveți aceleași pasiuni?

Da, cel puțin călătoria, da.

Deci nu călătorești singură?

Până la urmă cine crezi că-mi face pozele?

Dragostea trece prin stomac. Gătești?

Nu prea, din păcate nu sunt o gospodină foarte bună dar am noroc că prietenul meu a fost burlac toată viață și el este obișnuit să-și facă singur absolut totul. Ne facem mâncare reciproc. Uneori mă surrinde cu niște cine foarte frumoase și romantice, alteori mergem la restaurant. Acum cum am zis este o relație între doi oameni care au trecut prin viață și își cunosc foarte bine tabieturile. Și atunci ni le respectăm.

Articole asemanatoare
dana savuica in vacanta
De ce îi este dor Danei Săvuică în această perioadă
Castiga una din cele 5 invitatii la conferinta „Traieste Inteligent”!
Dana Savuica te invata sa “Traiesti Inteligent”
Dana Savuica a revenit pe podium la Fashion TV Winter Festival 2015

Comenteaza acest articol

Dana Săvuică, detalii exclusive despre povestea ei de dragoste

by Tabu Tabu   2 min
0