Tabu
Image default
lifestyle

Dance More, Drink Slow by Armin van Buuren

HEINEKEN a încheiat un parteneriat cu celebrul DJ internațional Armin van Buuren pentru prima campanie ce promovează consumul responsabil în rândul tinerilor adulți care consumă alcool pe ringul de dans și în jurul acestuia. Campania globală numită “Dance More, Drink Slow” transmite un mesaj puternic de consum responsabil și are o abordare nouă și inedită. Campania are ca obiectiv să transforme consumul moderat într-un comportament aspirațional pentru cei care petrec o seară în oraș, subliniind importanța de a deține și păstra controlul în orice situație.
Campania “Dance More, Drink Slow” este susținută de noua melodie a lui Armin van Buuren, “Save my Night”, care încurajează și celebrează comportamentul moderat. Difuzată în 42 de țări, melodia poate fi ascultată de fanii muzicii trance de pe toate continentele.
În 2011, HEINEKEN a lansat campania “Sunrise” care a dat viață ideii că nu există limite atunci când îți cunoști limitele. Campania a subliniat faptul că a consuma Heineken® cu moderație permite consumatorilor să petreacă timp cu prietenii, să cunoască oameni noi și să trăiască experiențe unice. “Dance More, Drink Slow” duce mesajul brandului cosmopolit la un nivel superior.
Noua campanie este clădită pe angajamentul pe termen lung de a promova mesajul consumului Heineken® în mod responsabil. Acest mesaj este transmis la nivel global din 2004, prin intermediul platformelor de sponsorizare Heineken®, precum UEFA Champions League, Rugby World Cup și prin sute de evenimente muzicale. De asemenea, mesajul de consum responsabil apare anual pe sute de milioane de sticle și cutii.
Onno Rombouts, Managing Director HEINEKEN România, a comentat: “’Dance More, Drink Slow’ este cea mai recentă campanie globală prin care ne încurajăm consumatorii să se bucure de viață într-un mod responsabil. Ne mândrim să fim printre cele 20 de țări care comunică această campanie la nivel internațional. Suntem optimiști că această colaborare dintre Heineken® și Armin van Buuren, două mărci globale puternice, va trasforma consumul moderat într-un comportament aspirațional pentru consumatorii români”.
Campania “Dance More, Drink Slow” va fi susținută și prin intermediul filmului “The Experiment”, care îl are ca protagonist pe Armin van Buuren. Experimentul social a fost realizat în două seri în același club, dar cu DJ diferiți. Filmul arată cum un DJ poate influența comportamentul oamenilor facându-i să danseze mai mult și astfel să consume alcool cu moderație. “The Experiment” evaluează posibilitățile nelimitate care apar în mod natural într-o seară petrecută în club, când se consumă alcool în mod responsabil. Filmul “The Experiment“ are ca și coloană sonoră melodia lansată de Armin van Buuren, <strong>Save my Night</strong>, pentru campania <strong>Dance More, Drink Slow</strong>.
Armin van Buuren spune: “Când mixez pentru mii de oameni care iubesc muzica, îmi doresc ca ei să se bucure de moment și să îl retrăiască și după ce seara se termină. Asta înseamnă să consume alcool cu moderație, astfel încât momentul să nu se piardă.
Am incheiat acest parteneriat cu HEINEKEN pentru campania ‘Dance More, Drink Slow’ fiindcă avem oportunitatea fantastică și responsabilitatea să comunicăm îndeaproape cu publicul nostru și să le putem influența comportamentul. Consumul responsabil de alcool este un aspect important, iar faptul că putem folosi muzica, respectiv melodia “Save my Night”, pentru a promova acest mesaj în rândul fanilor de pe ringul de dans este un mod inovator și unic de a comunica direct cu ei”.
Campania se va desfășura în peste 20 țări și va fi susținută printr-o serie de activități experimentale integrate, adresate tinerilor adulți care petrec o seară în oraș. În România, campania “Dance More, Drink Slow“ va beneficia de suport și comunicare prin activități de PR și media.HNK_EHR_BlackDMDS

ARTICOLE SIMILARE

Madonna își face lanț de săli de fitness

realitatea

Occupy Gotham City

Biografia Carlei Bruni o face de rușine pe aceasta

realitatea

Ilinca Vandici, disperata ca a ramas fara emisiune! Iata ce va face PRO pentru ea

Festivalul Medieval de la Sighișoara

realitatea

Băieții din spatele Twitter

realitatea

Scrie un comentariu